Στη σύλληψη επτά Αφγανών, οι οποίοι μάλιστα έχουν αιτηθεί άσυλο στη Γερμανία, για το βιασμό ενός ανήλικου Ιρανού, επίσης πρόσφυγα, προχώρησαν οι Αρχές της χώρας, σε μια φρικιαστική υπόθεση που σόκαρε την κοινή γνώμη.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη αποτελούμενη από 30 άνδρες διεξήγαγε έρευνες στα σπίτια που κατοικούν οι πρόσφυγες, στο Νάγκολντ και το Βίλντμπεργκ. Έψαξαν επίσης στα δωμάτια δέκα Αφγανών αιτούντων άσυλο στη Στουτγκάρδη, σύμφωνα πάντα με την κοινή ανακοίνωση της εισαγγελίας του Τίμπινγκεν και της αστυνομίας της Καρλσρούης.
Το θύμα είναι ένας Ιρανός ηλικίας 17 ετών, ενώ οι ύποπτοι φέρεται όχι μόνο να τον βίασαν πολλές φορές, αλλά και να βιντεοσκόπησαν την πράξη τους.
Σημειώνεται ότι ένας Σύρος πρόσφυγας καταδικάστηκε σήμερα (3/11) από δικαστήριο της Βόνης σε κάθειρξη 15 ετών επειδή προσπάθησε να σκοτώσει τα τρία ανήλικα παιδιά του, ρίχνοντάς τα από το παράθυρο. 

Τα δύο από τα παιδιά τραυματίστηκαν σοβαρά. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο 35χρονος δράστης ήθελε με τον τρόπο αυτό να «τιμωρήσει τη σύζυγό του επειδή εκείνη προσέβαλε την τιμή του»…


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger