Ένας κλέφτης του πήρε από το αυτοκίνητο μία kit kat ωστόσο, η εταιρεία τον αποζημίωσε και μάλιστα με το παραπάνω

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη την περασμένη βδομάδα στον φοιτητή Hunter Jobbins, το οποίο σίγουρα θα του μείνει αξέχαστο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Jobbins αποφάσισε την περασμένη βδομάδα να κάνει μια βόλτα στους κοιτώνες του  Πανεπιστημίου του Κάνσας αφού πρώτα άφησε το αυτοκίνητό του στο προαύλιο του αυτοκινήτου.

Η βόλτα του κράτησε μόλις 15 λεπτά, όμως ήταν αρκετή για να του ανοίξει κάποιος το αυτοκίνητο και να του κλέψει από μέσα μία... σοκολάτα kit kat που είχε. Μάλιστα, το πιο περίεργο ήταν πως ο κλέφτης του άφησε και ένα σημείωμα πάνω σε μια χαρτοπετσέτα το οποίο έλεγε:

«Είδα την kit kat στο στήριγμα για το ποτηράκι. Λατρεύω τις kit kat, έτσι τσέκαρα την πόρτα και είδα ότι ήταν ξεκλείδωτη. Δεν πήρα τίποτα άλλο πέρα από την kit kat. Συγγνώμη».

Ο Jobbins κοινοποίησε χωρίς δεύτερη σκέψη το γράμμα στο twitter το οποίο έκαναν retweet περίπου μισό εκατομμύριο χρήστες του twitter.



Το tweet έφτασε ακόμα μέχρι την εταιρεία Hershey, την εταιρεία παραγωγής των kit kat, η οποία συνειδητοποίησε πως ο Jobbins άξιζε ένα πραγματικό διάλειμμα και έτσι προσφέρθηκε να του κάνει ένα... παράξενο δώρο αποζημιώνοντάς τον για την χαμένη kit kat και μάλιστα με το παραπάνω. 

Η εταιρεία τοποθέτησε στο αυτοκίνητό του περίπου 6.500 σοκολάτες kit kat δίνοντάς του αρκετές για να κεράσει ολόκληρο το πανεπιστήμιο, το οποίο και ο Jobbins έκανε.

«Όταν ακούσαμε  τι συνέβη στο Hunter, καταλάβαμε τον πόνο του» εξήγησε ο Shilpa Gadhok, ανώτερος διευθυντής της εταιρείας. 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger