Στο Καρπενήσι εντοπίσθηκε και προσήχθη ως ο βασικός ύποπτος και συνελήφθη ως δραστης στη δολοφονία της 45άχρονης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα. Με ασυνάρτητες διατυπώσεις φέρεται να επιχειρησε να παραθέσει απολογητικό ισχυρισμούς για τη δολοφονία .

Σε κακή κατάσταση- καθώς υποστηρίζει ότι κατέφυγε στα χωριά της ορεινής Φθιώτιδας- με κρυοπαγήματα οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τα ίχνη του δράστη της δολοφονίας της 45άχρονης παιδοψυχιάτρου, στο Καρπενήσι και τον μετήγαγαν στη ΔΑ Φθιώτιδας.


Συμφωνα με Αστυνομικές πηγές στο nantiareport.gr πρόκειται για άτομο απο τον στενό κύκλο επαφών της 45άχρονης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα. Ο ίδιος έχει πολιτική δραστηριότητα ως επικεφαλής της (Κινησης Σωρα) «Ελλήνων Συνέλευσης» Στερεάς -ωστόσο ειχε απομακρυνθει το πρόσφατο διάστημα λογω διαφωνιών) ενω διατηρούσε επαφή με την 45άχρονη παιδοψυχίατρο καθώς οι επισκέψεις του στην ευρύτερη περιοχή ήταν τακτικές, με τον ίδιο να διαμένει μόνιμα στη Θεσσαλία.

Με ασυνάρτητες διατυπώσεις επιχείρησε να παραθέσει τον απολογιτικό του ισχυρισμό για τα κίνητρά του που τον οδήγησαν στη δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα ωστόσο σύμφωνα με τους Αστυνομικούς βρισκεται σε σύγχυση.

Οι Αστυνομικοί απο τα ευρήματα στη σκηνη εγκληματος και τις μαρτυρίες μεταξύ των συγγενών και φίλων της 45άχρονης παιδοψυχιάτρου είχαν αναζητήσει τον συγκεκριμένο άνδρα αμέσως μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος, χωρίς ωστόσο να τον έχουν εντοπισει.

Ο ίδιος είχε απενεργοποιήσει και προσωπικό λογαριασμό που διατηρούσε στα κοινωνικά δίκτυα απο το πρωι της Τετάρτης (28/12) και απο νωρίς το πρωί της Παρασκευής (30/12) πραγματοποίησε αναρτήσεις με ασύντακτες παραθέσεις. Μεταξύ άλλων δημοσιοποίησε -βιντεοληπτικό υλικό -την αυτόβουλη απολογία του, παραθέτοντας το δικό του ισχυρισμό, για το βράδυ (28/12) και τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου.


Ο ίδιος παραδέχεται ότι βρέθηκε στο σπίτι της 45άχρονης προκειμένου να τον φιλοξενήσει, ωστόσο χρειάστηκε να κατέβει για λίγο στο αυτοκίνητο του και όταν επέστρεψε στο διαμέρισμα της Θώμης Κουμπούρα ήταν νεκρή. Υποστηρίζει επισης ότι επιτέθηκαν και στον ίδιο και όταν συνήλθε, ήταν γυμνός στο αυτοκίνητό του, χωρίς να κατανοεί τι είχε προηγηθεί. Λίγες ώρες αργότερα Αστυνομικοί τον εντοπιζαν να περιφέρεται ασκόπως στο Καρπενήσι και προχώρησαν στην προσαγωγή του.

Το μεσημέρι (30/12-15.00) πρόκειται να τελεστεί η εξόδιος ακολουθία της Θώμης Κουμπούρα στον ΙΝ Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας.

Από τα πειστήρια που περισυνέλλεξαν από το διαμέρισμα της 45άχρονης το DNA και τα αποτυπώματα, απο το Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών προέκυψαν στοιχεία που ταυτοποιουν το δράστη του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Τη 45άχρονη παιδοψυχίατρο Θώμη Κουμπούρα, εντόπισε (28/12-11.00) ο μεγάλος αδελφός της, Κώστας, αιμόφυρτη με πολλαπλά τραύματα απο μαχαίρι στον ανω κορμό (κεφάλι λαιμό θωρακα κοιλια), και κάλεσε την Αστυνομία.

Από την πρώτη στιγμή οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας είχαν εκφράσει την εκτίμηση οτι πρόκειται για «έγκλημα πάθους». Ήταν τα ευρήματα στη σκηνη εγκληματος και τα πολλαπλά βίαια τραύματα στο σώμα της 45άχρονης, ενέργειες που ενδείκνυαν την ένταση και την ψυχολογική φόρτιση υπο την οποία ο δράστης, δολοφονησε την παιδοψυχίατρο.

O δράστης αναμένεται να παραπεμφθεί με την ποινική δικογραφία που σχηματίσθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Λαμίας ενω βρίσκεται κρατούμενος στη ΔΑ Φθιώτιδας.


Πηγή: nantiareport.gr
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger