Ανατριχίλα στους χρήστες του διαδικτύου έχει προκαλέσει η φρικιαστική φωτογραφία ενός Γερμανού κανίβαλου, λίγο πριν γευτεί το πρόθυμο θύμα του!

Φορώντας μόνο κάλτσες με σανδάλια, ο πρώην ειδικός εγκληματολόγος της αστυνομίας, Detlev Guenzel, ποζάρει ολόγυμνος κρατώντας το τσεκούρι με το οποίο σκότωσε και τεμάχισε τον Πολωνό επιχειρηματία Wojciech Stempniewicz στο κελάρι του σπιτιού του, σε ορεινή περιοχή κοντά στη Δρέσδη της ανατολικής Γερμανίας.

Δίπλα του είναι ένας σκελετός, ενώ πιο πέρα, σύμφωνα με τις αρχές, κείτονταν το τεμαχισμένο σώμα του θύματός του που γνώρισε στο διαδίκτυο (Δείτε ολόκληρη τη φωτογραφία στο γκάλερι).
Όπως αναφέρουν τα γερμανικά Μέσα, ο Guenzel χρειάστηκε πέντε ώρες για να τεμαχίσει τον άτυχο άνδρα, το πέος και ένας όρχις του οποίου δεν βρέθηκαν ποτέ…
Οι αστυνομικοί εντόπισαν μέρη του σώματος σε παρτέρια στον κήπο του σπιτιού, το οποίο λειτουργούσε ως φθηνό ξενοδοχείο για πεζοπόρους.
Σημειώνεται ότι τον Απρίλιο του 2015 ο Guenzel είχε υποστηρίξει ότι ο Stempniewicz αυτοκτόνησε και γι’ αυτό δεν θα έπρεπε να κατηγορηθεί για δολοφονία. Καταδικάστηκε τελικά σε 8,5 χρόνια φυλακή, ωστόσο η ποινή του ανατράπηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο. Όχι μόνο όμως παρατάθηκε σήμερα (15/12) για έναν μήνα, αλλά είναι αντιμέτωπος ξανά με ισόβια.
Ο δικηγόρος του Guenzel κατέφερε πάντως την επανεξέταση της υπόθεσης, με τους δικαστές να αποφασίζουν ότι κατά τη διάρκεια της πρώτης δίκης δεν διερευνήθηκε το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε έτσι ένοχος για φόνο και βεβήλωση νεκρού.
«Λυπάμαι πολύ πραγματικά. Είμαι εν μέρει υπεύθυνος αλλά δεν είμαι δολοφόνος», είπε κατά τη διάρκεια των νέων ακροάσεων.
Όπως και να έχει η φρικιαστική αυτή υπόθεση κανιβαλισμού συγκλόνισε τον πλανήτη λόγω των λεπτομερειών που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Ο Stempniewicz, ο οποίος χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «LongpigHeszla» σε ιστοσελίδες για αρρωστημένα γούστα όπως βασανιστήρια και δουλεία, φαντασιωνόταν να τον σκοτώνουν και να τον τρώνε. Έψαχνε μάλιστα για έναν ολόκληρο χρόνο στο διαδίκτυο μέχρι να βρει ένα πρόθυμο κανίβαλο. Σε μήνυμά του, δε, σε χρήστη που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «Butcher755», το Νοέμβριο του 2012, ρωτούσε επίμονα πώς είναι το δωμάτιο και ο εξοπλισμός του…
Ένα χρόνο αργότερα γνώρισε το δολοφόνο του, τον Guenzel, ο οποίος χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «Caligula». Ήταν στις 4 Νοεμβρίου όταν ο Guenzel τον παρέλαβε από το σταθμό λεωφορείων της Δρέσδης και τον οδήγησε στο φθηνό B&B που είχε στα Όρη Erzgebirge.
Μόλις μπήκαν μέσα τον οδήγησε στο κελάρι όπου του έκοψε το λαιμό, συλλέγοντας το αίμα του σε ένα παλιό δοχείο.
Η αρραβωνιαστικιά του Stempniewicz ήταν αυτή που κάλεσε τις Αρχές καθώς δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι. Ο «Caligula» εντοπίστηκε μέσω των μηνυμάτων στον υπολογιστή του θύματος και των κλήσεων στο κινητό του, ενώ συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου εργαζόταν ως ειδικός…

Παραδέχτηκε ότι τεμάχισε το πτώμα του, ωστόσο ισχυρίζεται πως ο Stempniewicz κρεμάστηκε μόνος του, αρνούμενος επίσης πως έφαγε κομμάτια από τη σάρκα του θύματός του.


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger