Η Μαρία Αλεξάνδρου λύνει τη σιωπή της και απευθύνεται στον Βασίλη Λεβέντη, που όπως λέει την διασκέδαζε. Οι ατάκες της...


Ο λόγος για την Μαρία Αλεξάνδρου, η οποία άφησε την καριέρα στις ταινίες ερωτικού περιεχομένου και απευθύνει πρόταση στον Βασίλη Λεβέντη να την πάρει στην Ένωση Κεντρώων! Όπως λέει η ίδια χαρακτηριστικά: «η Βουλή είναι ένα μπ...έλο και θέλω να μπω ως βουλευτής να το αναβαθμίσω! Συμπαθώ πολύ τον κύριο Λεβέντη. Είναι ένας γλυκός παππούλης που τα λέει ωραία. 

Τον έβλεπα και παλιά στις εκπομπές που έκανε και διασκέδαζα. Νομίζω ότι θέλει να κάνει καλό στην Ελλάδα, αλλά τον τελευταίο καιρό βλέπω ότι του κάνουν πόλεμο. Επειδή τον πούλησαν πολλοί βουλευτές του και έφυγαν, έχω να του κάνω την πρόταση να πάρει εμένα! Θέλω να γίνω βουλευτής και το κόμμα του κ. Λεβέντη είναι το καλύτερο. Νομίζω, θα μου ταιριάζει. Με εμένα το κόμμα του θα απογειωθεί! Περιμένω να το σκεφτεί και να μου απαντήσει».



Η Μαρία Αλεξάνδρου δεν έμεινε εκεί και έριξε τα βέλη της και σε συναδέλφους της που προσπαθούν να την... αντιγράψουν: «Όμως, ευτυχώς, δεν μπορύν να τα καταφέρουν, γιατί εγώ είμαι μία και μοναδική στο είδος μου! Δεν αντιγράφομαι! Και καλό θα είναι κάποιες, υποτίθεται, σταρ που μου έκλεψαν την ιδέα, να το καταλάβουν αυτό και να μην κοπιάζουν άδικα. Άλλωστε εγώ ήμουν η πρώτη που είχα σκεφτεί να κατέβω στην πολιτική».

Όσον αφορά τη στροφή της καριέρας της στο τραγούδι, η Μαρία είπε: «Αν και το τραγούδι είναι η μεγάλη μου αγάπη, ήρθε πλέον η ώρα να προσφέρω κι εγώ στη χώρα μου. Να δώσω χαρά στους Έλληνες. Και, επιτέλους, να δει ο κόσμος στη Βουλή ωραία και νέα πρόσωπα. Ίσως, αν μπω στην πολιτική, να αναγκάσω πολλούς να παρακολουθούν τις συζητήσεις, γιατί η Βουλή θα ομορφύνει. Σε τελική ανάλυση, είδαμε τι κατάφεραν όλοι που μας κυβέρνησαν. Εγώ τουλάχιστον, ό,τι κάνω το κάνω καλά!».

Πηγή: Εφημερίδα Espresso, stoxos.gr
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger