Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Οι ειδικοί επιστήμονες που έχουν πάρει βραβείο Νόμπελ ισχυρίζονται ότι οι άνθρωποι είναι σε θέση να δουν το μέλλον τρία δευτερόλεπτα μπροστά από το χρονικό σημείο που βρίσκονται.

Από την προσωπική μου εμπειρία γνωρίζω πως σίγουρα έχω δει μελλοντική εικόνα ώρες ή μήνες μακριά από την χρονική στιγμή που βρισκόμουν.

Βέβαια ας μην αναφερθώ στα μελλούμενα προφητειών που γράφτηκαν αιώνες πριν και επιβεβαιώθηκαν...

Από καθαρά επιστημονικής θέασης ο τομέας αυτός έχει να κάνει με την φυσιολογία του εγκεφάλου, δίχως όμως να περιορίζεται εκεί.

Στον τομέα αυτό ας αναφέρω το στρατιωτικό σχέδιο της CIA, που ανέπτυξε με το όνομα: Σταργκέιτ, που εν συνεχεία ανάλαβε το Ινστιτούτο Ερευνών Στάνφορντ. Σημείο αναφοράς στο εν λόγο πρόγραμμα ήταν η στρατολόγηση χαρισματικών ατόμων με παραψυχολογικές ιδιότητες. Οι διάφορες πληροφορίες λένε ότι το σχέδιο αυτό σταμάτησε στις αρχές της δεκαετίας του '90, αλλά ας αναφέρω εδώ πως δεν σταμάτησε και συνεχίστηκε στην Ελλάδα με στρατολόγηση ψυχοδυναμικών πρακτόρων (τηλεπαρακολούθηση) . Ωστόσο δεν θα επεκταθώ περισσότερο...

Από την άλλη μεριά η Ρωσία έχει ένα ευρύ φάσμα επιστημονικής καταξίωσης στην παραψυχολογία, όπου περιλαμβάνει : βιονική, βιοφυσική, ψυχοφυσική, φυσιολογία, νευροφυσιολογία, διαίσθηση, τηλαπάθεια,τηλεκίνηση και τηλεπαρακολούθηση.

Οι νευροδιαβιβαστές του εγκεφάλου παίζουν καθοριστικό ρόλο σε τούτο το θέμα που έχει άμεση σχέση με τρία συγκεκριμένα γονίδια του DNA...
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger