Ο ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ ΗΓΕΙΤΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!


Του Καθηγητή Δρος Νίκου Χ. Χαρακάκου

Πολλές φορές μια εξαφάνιση και η διασπορά παραπειστικών ειδήσεων είναι μέθοδοι άμεσα συνυφασμένες με μια Τεράστια Ιστορική Αποστολή. Με μια εκστρατεία γιγάντωσης της Ελληνουσίας και κραταίωσης των Ελληνοφιλοσοφικών Εφηρμοσμένων Διδαγμάτων των Μεγάλων Αρχαίων Ελλήνων Μυστών.Με την μεταβολή καθεστώτων, που βλάπτουν τον Ελληνισμό, απεργαζόμενα την εθνοδιάλυση και τον άνομο πλουτισμό των διαπλεκόμενων με την ποικιλόμορφη ανομία φορέων τους!
Η ''εξαφάνιση'' του Ελληνεγέρτη Ψυχοπαιδαγωγού και Φιλοσόφου Καθηγητή Δημήτρη Λιαντίνη αυτούς τους παραπάνω σκοπούς εξυπηρέτησε. Ήλθε, όμως, ο καιρός να αποκαλύψουμε οτι ο Καθηγητής Λιαντίνης ζει! Ηγείται Ελληνόψυχης Μυστικής Οργάνωσης για την Εδραίωση του Ελληνισμού σε οικουμενικό επίπεδο!
Συχνά προεδρεύει απόλυτα μυστικών συσκέψεων στο Ξηροκάμπι Λακωνίας, αλλά και στην Αθήνα και σε άλλα μέρη, αποσκοπουσών στην απεξάρτηση της Πατρίδας μας από την Ε. Ε. και τον γενικότερο ανθελληνικό '' ευρωπαϊσμό'' και στο γκρέμισμα του φαυλοπολιτικού καθεστώτος όλων των αποχρώσεων, που, εξαιτίας αυτού του παραπάνω '' ευρωπαϊσμού'', καταδυναστεύει επί δεκαετίες την Ελλάδα.
Ο Καθηγητής Λιαντίνης είναι ενθουσιασμένος με την άνοδο στην Προεδρία των Η. Π. Α. του Donald Trump. Πιστεύει ότι η αντίθεσή του στην παγκοσμιοποίηση και η πρόθεσή του να ανασυστήσει τα Έθνη- Κράτη συμφωνούν με τους στόχους, που έχει θέσει η Ελληνόψυχη Μυστική Οργάνωσή του.
Δύο συνεργάτιδες του ΕΛΛΗΝΕΓΕΡΤΗ ΛΙΑΝΤΙΝΗ, η Ελληνοαργεντινή Diana Furges και η Ελληνίδα Εθναγωνίστρια Μάρθα Παρίση, είναι οι Ελληνοηρωιδες, που μας έφεραν σε προσωπική επαφή με τον ΛΙΑΝΤΙΝΗ σε πρόσφατη, βέβαια εντελώς μυστική, έλευσή του στην Αθήνα.
Μας γνωστοποίησε ότι δεν είναι ο καιρός να εμφανιστεί ακόμα. Μας ανέθεσε να είμαστε, προς το παρόν, οι διαβιβαστές και διαγγελείς των επιδιώξεων του.



Υ.Γ: Άσχετα με το αν διαφωνούμε με την παραπάνω τοποθέτηση του άρθρου αυτού. Ωστόσο δημοσιεύουμε το άρθρο στα πλαίσια του ελεύθερου λόγου. (Συντακτική ομάδα ΙΩΚΗ)

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. Τι λες ορέ? Ο Λιαντίνης άφησε σημείωμα σε μάνα και κόρη ότι πάει γι αυτοκτονία. Γιατί διασύρεις το όνομα και την τιμή του νεκρού χωρίς στοιχεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει νά μάθουμε τίς διατροφικές συνήθειες τού Δρ.Χαρακάκου.Αν δέν είναι οι
    ενδεδειγμένες,πρέπει νά αλλάξη διατροφή καί νά προσέχη τίς συσκευασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή