Η Καλή μέρα από το πρωί φαίνεται λέει ο σοφός Λαός μας και μάλλον έχει δίκιο …Σκύλιασαν οι Τούρκοι με την Επίσκεψη της Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας στο Καστελόριζο και βγήκαν «πουρνό -πουρνό !»


Μετά την πρωινή εισβολή στο Βόρειο Ανατολικό Αιγαίο και τις δύο Εμπλοκές που επακολούθησαν...Το σκληρό πόκερ μεταφέρθηκε στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου είναι σε εξέλιξη η Τουρκική Άσκηση με πραγματικά στη Θάλασσα του Τριγώνου !

Οκτώ Τούρκικα Μαχητικά από τα οποία 6 F-16 και 2 F-4 και ένα κατασκοπευτικό -Καταγραφικό CN-235 περικύκλωσαν τον εναέριο χώρο του Καστελόριζο σε μια προσπάθεια επίδειξης δύναμης στην Εσχατιά της Ελλάδος !

Το Α/ΤΑ που είχε προνοήσει και είχε διαβάσει τις κινήσεις των Τούρκων σήκωσε 4 Μαχητικά από το Καστέλι και δυο απο την Σούδα , F-16 Οπλισμένα ,που αναχαίτισαν τα Τούρκικα με το πήγαν να κάνουν το ντου στην Περιοχή !

Ήταν τόση η Αγριάδα των Κουζουλών της Κρήτης που αναχαίτισαν ακόμη και το CN-235 που πέταγε δήθεν στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ και έκανε Παραβιάσεις!

Την ώρα που τα Ελληνικά πληρώματα τα έδιναν όλα για να κρατήσουν τα Όρια και τα Σύνορα κάποιοι στην Αθήνα από συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό έριχναν χολή εναντίον της Πολιτικής Ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ!

Να σημειωθεί οτι αν και υπήρχαν συνολικά 11 Τούρκικα στον Αέρα οι Παραβιάσεις ήταν 6 …Αφού οι Χειριστές μας αντέδρασαν όπως έπρεπε…

Για μια ακόμη φορά θα συμφωνήσουμε με τον Τελάλη του Τηλεοπτικού Σταθμού …Τα Εθνικά Θέματα δεν προσφέρονται για μικροπολιτική ….Πάρτε το χαμπάρι! 


http://veteranos.gr
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger