Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας  

Μέχρι τώρα όλα γινόταν στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Ήρθε λοιπόν και το ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ. «Σύμφωνα με την Washington Post, ο Ρώσος πρεσβευτής στην Ουάσινγκτον Σεργκέι Κισλιάκ είχε προσκαλέσει τις ΗΠΑ στη συνάντηση των συνομιλιών για την ειρήνευση της Συρίας και της ευρύτερης περιοχής βλ. Κουρδία-Ιράκ στην Αστάνα, στη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε στις 28 Δεκεμβρίου με τον μελλοντικό σύμβουλο του Λευκού Οίκου για θέματα ασφαλείας Μάικλ Φλιν.  

Η Ρωσία προσκάλεσε την ομάδα του εκλεγμένου αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στις ειρηνευτικές συνομιλίες για τη Συρία που θα πραγματοποιηθούν στις 23 Ιανουαρίου στο Καζακστάν, παρακάμπτοντας ντε φάκτο την απερχόμενη κυβέρνηση του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, έγινε γνωστό χθες το βράδυ από την εφημερίδα Washington Post.» http://www.analystsforchange.org/ 15 Ιανουαρίου 2017 

 Ποιος είναι τελικά αυτός, ο περιβόητος   μέλλων Σύμβουλος Ασφαλείας, στρατηγός Μάικλ Φλιν; Και τι είπε ;  Στρατηγός Μάικ Φλιν, στον τηλεοπτική σταθμό Kurdistan TV: «Πιστεύω ότι στη Μέση Ανατολή θα ιδρυθούν τρία ή τέσσερα νέα κράτη και μπορούμε να πούμε ότι στο μέλλον θα δούμε ένα ανεξάρτητο Κουρδιστάν» Ο στρατηγός Μάικ Φλιν, που προορίζεται για Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του νέου Πλανητάρχη μίλησε ευθαρσώς για τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου Κουρδικού κράτους στα σύνορα με την Τουρκία και μάλιστα παρουσίασε το γεγονός αυτό ως άμεση επιδίωξη του κ. Τραμπ. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτική σταθμό Kurdistan TV (δεν είναι τυχαίο που δίνει από τις πρώτες του συνεντεύξεις σε κουρδικό σταθμό) ο Μάικ Φλίν δήλωσε «πώς ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ δίνει μεγάλη σημασία στους Κούρδους και ότι το επόμενο διάστημα θα σημειωθούν σημαντικές εξελίξεις στο ζήτημα της στήριξής τους.»

 Ο κ. Φλιν είπε επίσης ότι στο μέλλον είναι δυνατόν να ιδρυθεί ένα ανεξάρτητο Κουρδιστάν. Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτημα σε σχέση με τις απόψεις του για το Κουρδιστάν και τους μαχητές Πεσμεργκά, είπε: «Αυτή η ερώτησή σας με κάνει ευτυχή. 

Οι Πεσμεργκά είναι από τις δυνάμεις που δίνουν έναν ηρωικό αγώνα. Οι επιχειρήσεις που έκανα με τους Πεσμεργκά, μου απέδειξαν ότι διαθέτουν καλή οργάνωση και αποτελεσματική διοίκηση». Συνέχισε μάλιστα λέγοντας πώς οι Πεσμεργκά έχουν ανάγκη από μεγαλύτερη βοήθεια από τις ΗΠΑ, για τον αγώνα που δίνουν εναντίον του Ισλαμικού Κράτους. 
«Οι Πεσμεργκά φέρνουν σε πέρας με υπερηφάνεια και υπευθυνότητα μια πολύ σημαντική αποστολή που αφορά τη Μέση Ανατολή και ειδικά το Ιράκ.  Θα ήθελα να δω τις ΗΠΑ να τους βοηθούν ακόμα περισσότερο. Επιπροσθέτως, με κάνει ευτυχή η σημαντική θέση που κατέχει το Κουρδιστάν στην περιοχή και η συμβολή του στη σταθερότητα». Στην ίδια συνέντευξή του στο Kurdistan TV, ο Μάικλ Φλιν είπε και τα εξής:

 «Οι Κούρδοι είναι από τις πιο ηρωικές κοινωνίες που έχω γνωρίσει μέχρι στιγμής. Θεωρώ ότι θα διαμορφωθεί μια νέα Μέση Ανατολή, ενώ το Ιράκ και η Συρία δεν θα μπορέσουν να διατηρήσουν την ενότητά τους και θα διαμελιστούν. Πιστεύω ότι στη Μέση Ανατολή θα ιδρυθούν τρία ή τέσσερα νέα κράτη και μπορούμε να πούμε ότι στο μέλλον θα δούμε ένα ανεξάρτητο Κουρδιστάν». 
ΠΗΓΗ http://www.difernews.gr/: 10:43 24-11-2016 ΗΠΑ: 
Ηχηρή απάντηση Ν.Τραμπ στον... «επεκτατισμό» του Ερντογάν  

Το Κουρδικό ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ εδώ και πολλά χρόνια. Σήμερα εν έτη 2017 ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ. ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ δεν εξουθενώνονται αλλά αξιωνόμαστε να τις ζήσουμε.  «Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι. Στη Βοσνία θα γίνει μουσουλμανικό κράτος (εκείνη την εποχή δεν υπήρχε τέτοιο κράτος), αλλά το γεγονός αυτό θα στραφεί εναντίον τους, διότι κατά αντιστοιχίαν αυτού θα δημιουργηθεί αργότερα και κουρδικό κράτος μέσα στην καρδιά της». Απόσπασμα από το βιβλίο: «Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994» ΤΟΜΟΣ Α΄ 6η ΕΚΔΟΣΗ του Νικόλαου Α. Ζουρνατζόγλου, Επισμηναγός Ε.Α. 

«Οι Ευρωπαίοι τώρα κάνουν χάρη στους Τούρκους και ανεξαρτητοποιούν τα κρατίδια όπου ζουν οι μουσουλμάνοι (Βοσνία – Ερζεγοβίνη). Βλέπω όμως να διαλύουν την Τουρκία με ευγενικό τρόπο: Θα ξεσηκωθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι και θα ζητήσουν οι Ευρωπαίοι να ανεξαρτητοποιηθούν και τα έθνη αυτά. Θα πουν τότε στην Τουρκία: «Εμείς σου κάναμε το χατίρι εκεί, πρέπει τώρα, κατά τον ίδιο τρόπο να ανεξαρτητοποιηθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι. Έτσι «ευγενικά» θα κομματιάσουν την Τουρκία.» 

Απόσπασμα από το βιβλίο:

 «Σκεύος εκλογής» του ιερομονάχου Χριστόδουλου Αγιορείτου. «Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί. 


Απόσπασμα από το βιβλίο: 
«Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994» ΤΟΜΟΣ Α΄ του Νικόλαου Α. Ζουρνατζόγλου, Επισμηναγός Ε.Α. ΠΡΟΣΕΞΤΕ πως κυριολεκτεί ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ…  

¨Ομιλεί ότι οι Δυτικοί σπρώχνουν το Κουρδικό και την διάλυση της Τουρκίας και τους Ρώσους τους αφήνει σε δεύτερη θέση για να επιχειρήσουν μετά ταύτα, σύμφωνα με αλλά γνωστά τοις πάσι λεγόμενα του¨ Η ματωμένη Συρία έφερε στο προσκήνιο το Κουρδικό. Το Κουρδικό φέρνει οσονούπω εξελίξεις στο ΑΙΓΑΙΟ και στο Κυπριακό. Αλλά και εξελίξεις μέσα στην Τουρκία αναδεικνύοντας  την αποδυνάμωση του Ερντογάν. 

Το ΑΙΓΑΙΟ φέρνει με 9 Μποφώρ το Γεωπολιτικό ζήτημα  σε ποιον θα ανήκει η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ και κατ επέκταση τα ΣΤΕΝΑ; Ας μην γελιόμαστε όλα γίνονται με κριτήριο το κέρδος και την απληστία των ισχυρών. 

Όλοι οι δρόμοι και οι ματωμένοι ενεργειακοί αγωγοί διέρχονται από την Βασιλεύουσα που είναι ήδη στους παγκόσμιους γεωστρατηγικούς σχεδιασμούς «το μήλον της έριδος» Το σχέδιο των επικυρίαρχων πάει τάκα-τάκα  και το ΣΧΕΔΙΟ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ πάει παράλληλα για να αποκαταστήσει τις αδικίες που γίνονται στο καταφρονεμένο ανθρώπινο πλάσμα του.

 Με πίστη και ελπίδα 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger