Άθλια προβακάτσια των Τσάμηδων - Ανακοίνωση


Ο Έλληνας ΥΠΕΞ επιτέλους απάντησε με ανακοίνωση του Υπουργείου στις 13-6-2016 (αφού προηγήθηκε δημοσίευμα εφημερίδας Μακελειό) ότι αυτός δεν ήταν ο παππούς του, ο οποίος λεγόταν Ανδρόνικος και όχι Κώστας....

Μετά την πρόσφατη επεισοδιακή "υποδοχή" του Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά στην Αλβανία, από μεγάλη ομάδα οργανωμένων "Τσάμηδων" με φωτογραφικές αφίσες που έδειχναν τον Κώστα Κοτζιά, τότε Δήμαρχο Αθηνών, παρέα με μεγαλοστελέχη του Χίτλερ, όπως τον ίδιο τον Γιόσεφ Γκαίμπελς, Υπουργό Προπαγάνδας των Ναζί (δείτε εδώ το πλήρες ρεπορτάζ και φωτογραφίες), τα αλβανικά ΜΜΕ πήραν την σκυτάλη, δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες, που πραγματικά σοκάρουν!

Τα αλβανικά ΜΜΕ καταλήγουν όπως και οι "Τσάμηδες", ότι τα δύο πρόσωπα, ο σημερινός Έλληνες ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς και ο τότε Δήμαρχος Αθηναίων το 1936 Κώστας Κοτζιάς και μετέπειτα Υπουργός του Ιωάννη Μεταξά - τον οποίο επιχείρησε να ανατρέψει με την βοήθεια των Ναζί και για λογαριασμό του Ράιχ, λίγο πριν τον Πόλεμο του 1940 - έχουν συγγενική σχέση, κατηγορώντας τον Έλληνα Υπουργό ότι την αποκρύπτει σκόπιμα!


Οι Αλβανοί, με αυτές τις φωτογραφίες, προσπαθούν να εξουδετερώσουν το ελληνικό επιχείρημα, ότι οι λεγόμενοι "Τσάμηδες" που ζούσαν προπολεμικά στην Ελλάδα, ήταν συνεργάτες των Γερμανών στην Κατοχή, τη στιγμή που το ίδιο - λένε - ήταν και ο "παππούς" του Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκου Κοτζιά!  


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΥΠΕΞ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger