ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ  Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Προσπαθούν να κυριαρχήσουν στην γη με δικό τους ηγέτη,  με μια λανθασμένη θρησκεία βασιζόμενη πάνω στο Κοράνι -Ταλμούδ-Ισλάμ ότι θα μπορούν να κυβερνήσουν με το δικό τους τρόπο.

Η Πορεία τους αυτοί τελικά μόνο καταστροφή φέρνει στον κόσμο.


Λειτουργούν κάτω από περίεργες συνθήκες....

Έχουν υποστεί πλύση εγκέφαλου  από την παιδική τους ηλικία, λόγω της θρησκείας και  του πολιτισμού τους.

Πόσο ανόητοι φαίνονται να είναι και να μην καταλαβαίνουν ότι σκοτώνοντας, ο ένας τον άλλο, δεν κερδίζουν τίποτα, απλά παύουν να εξελίσσονται σε όλα τα επίπεδα, όπου είναι και ο στόχος ζωής όλων των ανθρώπων.

Πολεμούν ακόμα και μεταξύ τους διεκδικώντας τα πετρέλαια της γης και τον πλούτο της.

Δεν έχουν αισθήματα για την ζωή και τον θάνατο. 

Λειτουργούν σαν  αιμοβόρα ζώα που θέλουν  απλά να σκοτώσουν και να γευτούν το αίμα, άσχετα ποιανού  είναι, ακόμα και από δικούς τους ανθρώπους, της γενιάς τους και της φυλής τους . 

Ο Φανατισμός τους φαίνεται τόσο έντονος σε όλο το μεγαλείο του, που αποκεφαλίζουν και διαμελίζουν  ανθρώπους σαν να το έκαναν σε ένα ζώο  χωρίς ίχνος συμπόνιας.

Έχουν ένα δικό τους δόγμα που δεν στέκει κι όμως το ακολουθούν σαν μια ανεγκέφαλη μάζα ανθρώπων, κάνοντας τα χειρότερα και απάνθρωπα εγκλήματα  της οικουμένης. 

Βιάζουν Γυναίκες κι ανήλικα παιδιά, αγόρια και κορίτσια.

Διαμελίζουν και καίνε πολλές φορές ανθρώπους.


Πολλές φορές ούτε η ίδιοι καταλαβαίνουν γιατί το κάνουν ή  νομίζουν πως πολεμούν τον πραγματικό εχθρό. 

Άπλα θέλουν να σκοτώσουν  και αυτό το διδάσκουν ακόμα και στα μικρά παιδιά μέσα από το παιχνίδι.




ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger