Το καλύτερο βίντεο από εορτασμό Θεοφανείων που δόθηκε μεχρη σήμερα στη δημοσιότητα.

Ένα απίθανο περιστατικό συνέβη στη Μύκονο κατά την τελετή καθαγιασμού των υδάτων για τα Θεοφάνεια


 Η τελετή αγιασμού των υδάτων συχνά κρύβει απρόοπτα, πάνω και κάτω από την επιφάνεια του νερού.


Σπάνια όμως συμβαίνει κάτι όπως αυτό που συνέβη στη Μύκονο το 2013 και μάλλον είναι εκτός συναγωνισμού μεταξύ των ευτράπελων που έχουν καταγραφεί από κινητά ή κάμερες κατά τον εορτασμό των Θεοφανείων.

Στη Μύκονο την ημέρα των Θεοφανείων ο παπάς του νησιού έριξε το Σταυρό στη θάλασσα .  

 Προτού ακόμα οι κολυμβητές βουτήξουν για να πιάσουν το σταυρό, ένα μεγάλο χταπόδι κάνει την εμφάνισή του  και κερδίζει τις εντυπώσεις και δέκα λεπτά δημοσιότητας.
Τους  πρόλαβε  και έπιασε  πρωτο τον σταυρό το χταπόδι, και μαλιστα  μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πιστών.

 Ο παπάς τράβηξε το σταυρό στον οποίο και είχε τυλιχτεί  και «ψάρεψε» το χταπόδι και μάλιστα, ηταν και αρκετα  μεγάλο.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως στην Άνω Μερά Μυκόνου το χταπόδι ήταν ο πρωταγωνιστής, καθώς τυλίχτηκε με μαεστρία γύρω από το σταυρό, αναγκάζοντας τους παρευρισκόμενους να επέμβουν για το βγάλουν.

Δείτε το βίντεο..  Μετά το 09,20 λεπτο εως  στο 10,41 λεπτό θα δείτε ένα χταπόδι να πιάνει τον Σταυρό....Το χταπόδι που πρόλαβε να πιάσει το σταυρό στα Θεοφάνεια στη Μύκονo.Μία νέα μέθοδο .. ψαρέματος ανακάλυψαν όσοι είχαν πάει να παρακολουθήσουν τον καθαγιασμό των υδάτων τα Θεοφάνεια στη Μύκονο. Ο παπάς ρίχνει το σταυρό στη θάλασσα και αντί να τον πιάσουν οι ''βουτηχτές'', ένα μεγάλο χταπόδι κάνει την εμφάνισή του και κερδίζει τις εντυπώσεις. Το θρησκόληπτο παντως χταπόδι της Μυκόνου θα μείνει στην ιστορία αν και φαγωθηκε αργοτερα !!!...

ΠΗΓΗ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger