Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της περασμένης χρονιάς που έδειξε για πρώτη φορά πώς και η Γερμανία παρά τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας είναι θύμα της ισλαμικής τρομοκρατίας, είναι το επεισόδιο που έγινε στο Βερολίνο στις 19 Δεκεμβρίου με «12» θύματα.


 Όμως αυτή είναι η αλήθεια;Στην επόμενη φώτο φαίνεται πώς τοποθετούνται αυτά τα προστατευτικά κιγκλιδώματα. 

Είναι σχεδόν αδύνατον να τα χτυπήσει κανείς χωρίς να φανεί η καταστροφή στο κάτω μέρος του φορτηγού ή αυτοκινήτου.Ορισμένα στοιχεία αυτού του γεγονότος όπως έδειξαν κάποιες κάμερες και διαπίστωσαν μερικοί Γερμανοί ερευνητές, έδειξαν πώς τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι όπως τα παρουσίασαν τα ΜΜΕ. 


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, με αυτά που φάνηκαν από τις λήψεις του φορτηγού που έπεσε υποτίθετο στον κόσμο, ήταν αδύνατον να φτάσει στο σημείο του μακελειού εξαιτίας πολλών τεχνιτών εμπόδιων όπως προστατευτικά κιγκλιδώματα σε διάφορα σημεία.Αν κάποιος χτυπήσει επάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα το αυτοκίνητο έχει τα εξής χτυπήματα όπως βλέπετε στην φώτο.Το φορτηγό όμως έχει μόνο στην μέση ένα χτύπημα, αυτό το περίεργο γεννά ορισμένα ερωτήματα.


Δείτε τα κιγκλιδώματα, που ήταν ανυπέρβλητο εμπόδιο για να περάσει το φορτηγό.Θα πρέπει να πέταξε και να βρέθηκε ακριβώς εκεί ανάμεσα όπως μπορούμε να δούμε σε παρόμοια αναπαράσταση παρακάτω.
Ένα πολύ περίεργο στοιχείο, όπως έδειξε το iphone κάποιου αυτόπτη μαρτύρα, ήταν ότι δεν υπήρχε κάποια ταραχή στον κόσμο ή κάποιος πανικός όπως θα ήταν το φυσιολογικό μετά από ένα τέτοιο χτύπημα με τόσους νεκρούς.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ   ΕΔΩ 


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger