Ένταση και αποδοκιμασίες στα δικαστήρια Αθήνας και Θεσσαλονίκης από μέλη συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς. 


Εκτός από την αντίθεσή τους στους πλειστηριασμούς, εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για τις ποινικές έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη και στρέφονται κατά συγκεκριμένων μελών τους, κάνοντας λόγο για «ποινικοποίηση» του αγώνα τους.

 Εκλεισαν συμβολαιογράφους στο κυλικείο στο Ειρηνοδικείο Αθήνας Στο Ειρηνοδικείου Αθηνών, στο πλαίσιο 14 πλειστηριασμών που είχαν προγραμματιστεί, περίπου 30 μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω», της «Λαϊκής Ενότητας», του ΕΠΑΜ, αλλά και πρωτοβουλιών ενάντια στους πλειστηριασμούς διαμαρτυρήθηκαν. 

Όταν κάποιοι συμβολαιογράφοι και δικηγόροι προσπάθησαν να μπουν από την πίσω πόρτα, έγιναν αντιληπτοί και επικράτησε ένταση. 

Οι συγκεντρωμ΄λενοι τους έσπρωξαν και τους έκλεισαν μέσα στο κυλικείο.

 Προπηλάκισαν την πρόεδρο των Συμβολαιογράφων στη Θεσσαλονίκη Ένταση επικράτησε στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης, όταν διαδηλωτές επιτέθηκαν φραστικά στην πρόεδρο των συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης Ιωάννα Χρουσαλά-Μπιλίση που ανέβηκε στην έδρα. ... Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησής τους, τα μέλη του συντονισμού συλλογικοτήτων έκοψαν τη δική τους βασιλόπιτα.

 Με χιουμοριστική διάθεση έκοψαν κομμάτια για την κυβέρνηση, το ΔΝΤ, την Ε.Ε., τις τράπεζες, τους συμβολαιογράφους κ.ά. Σύμφωνα με τους ίδιους, το φλουρί έπεσε στην πρόεδρο των συμβολαιογράφων.... 

- -

Ανάλογη κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε και στο Ειρηνοδικείο Αθηνών. 

Συμβολαιογράφοι και δικηγόροι επιχείρησαν να μπουν από την πίσω πόρτα στο δικαστήριο, αλλά όταν έγιναν αντιληπτοί οι συγκεντρωμένοι τους ώθησαν προς το κυλικείο, όπου ισχυρή αστυνομική δύναμη τους προστάτευσε και τους κράτησε εκεί για λίγη ώρα.... ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger