Πόλα Ρούπα: "θα τους ξεριζώσω την καρδιά γι’ αυτό που έκαναν στο παιδί μου..."

Οι άγνωστες κινήσεις της Πόλας Ρούπα αμέσως μετά τη σύλληψή της

Τα όσα διαδραματίσθηκαν στον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ τις πρώτες ώρες της σύλληψης της Πόλα Ρούπα, έρχονται σήμερα στη δημοσιότητα. 

Τα ξημερώματα της 5ης Ιανουαρίου αμέσως μετά τη σύλληψή της σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη, η Πόλα Ρούπα οδηγήθηκε στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής στη ΓΑΔΑ, και όπως αναφέρει αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής, το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα προσπάθησε να «αρπάξει» όπλο αστυνομικού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία, η Ρούπα προσπάθησε να πάρει τσαντάκι αστυνομικού, με τη σκέψη να βρει υπηρεσιακό όπλο μέσα σε αυτό, με τον αστυνομικό να της απαντά ότι «δεν υπάρχει μέσα στο τσαντάκι αυτό που ψάχνεις».

Το περιστατικό έρχεται στο φως μετά τα όσα είπε η ίδια η Πόλα Ρούπα στο δικαστήριο την Τρίτη (17.01.2017): «(...)έγινε σειρά παραβάσεων και συνέχεια τους έβριζα για όσα έκαναν στο παιδί. Βιαιοπράγησα ενώπιον αστυνομικών όταν είδα να διαλύουν το χέρι της συγκρατούμενής μου... 

Χτύπησα αστυνομικό, έκανα απόπειρα να χτυπήσω και τον επικεφαλής, απείλησα και την αρμόδια εισαγγελέα και τους είπα ότι όσα χρόνια κι αν περάσω στη φυλακή θα βγω και θα τους ξεριζώσω την καρδιά γι’ αυτό που έκαναν στο παιδί μου».



Πηγή
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger