Το διαβάσαμε με αρκετή προσοχή! Δεν έχουμε καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό όπως παρότρυνε τον κόσμο η κ. Αννα Βαγενα για να ξέρουμε τον δικαιούχο του.
Το έκανε όμως ένας συμπολίτης μας

Τα ονόματα δύο προσφύγων ή μεταναστών υπάρχουν τελικά στον Τραπεζικό Λογαριασμό που έδωσε η Άννα Βαγενά για τη συλλογή χρημάτων.

Το ένα από το ονόματα φαίνεται να συναντάται στη Λαττάκεια της Συρίας αλλά και στην Αίγυπτο ενώ το άλλο στη Λιβύη… χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια οπωσδήποτε ότι πρόκειται για διαφορετικής εθνικότητας ανθρώπους …καθώς και τα δύο είναι Αραβικά.



Η Άννα Βαγενά, σύζυγος του Λουκιανού Κηλαηδόνη και βουλευτής Πασόκ στην αρχή και Σύριζα μετά (και η οποία έχει υπογράψει όλα τα μνημόνια Πασόκ – Σύριζα), δημοσίευσε στο προφίλ της στο facebook τα παρακάτω την 07-02-2017:

ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ: «Ο Λουκιανός έφυγε σήμερα, 7 Φεβρουαρίου 2017, τα ξημερώματα από κοντά μας. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γιατρούς, τις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές που τον φρόντισαν σε όλες του τις νοσηλείες. Ευχαριστούμε όλους εσάς που τον αγαπήσατε και ξέρουμε ότι θα τον αγαπάτε για πάντα. Η τελετή θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Στη μνήμη του Λουκιανού όσοι θέλετε μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό
GR8501101130000011395450502 της Εθνικής Τράπεζας
βοηθώντας μία αγαπημένη μας οικογένεια που το έχει ανάγκη»,
Οικογένεια Λουκιανού Κηλαηδόνη», ανέφερε η σύζυγός του Άννα Βαγενά.



Μετά από κατάθεση ενός συμβολικού ποσού στον παραπάνω λογαριασμό σήμερα 09-02-2016 στην Εθνική Τράπεζα Χαλκίδος, ανακαλύψαμε ότι ο λογαριασμός αυτός ανήκει στα εξής δύο Αλλοδαπά Ονόματα:

1) Abdelhalim Atef Aly Hassan
2) Ibrahim Hekmat Elsaved

Eμένα πάντως μου φαίνονται δύο ΑΝΤΡΙΚΑ ονόματα…είναι άραγε ¨οικογένεια» ?



Και για του λόγου το αληθές, δείτε αποτελέσματα στην Google όταν αναζητήσαμε τα ονόματα:



ΟΛΕΣ Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ  ΕΔΩ 


ΠΗΓΗ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger