Απίστευτο σούσουρο έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες στη Χίο, μετά τη διαρροή ενός βίντεο στο οποίο φέρεται ότι πρωταγωνιστεί πολιτικό πρόσωπο, ενώ συνευρίσκεται ερωτικά με έναν άλλον άντρα!


 Το «ροζ» υλικό, διάρκειας μόλις ενάμισι λεπτού, που δημοσιοποίησε το chiospress.gr, είναι αλλοιωμένο, προκειμένου να μη φαίνονται ξεκάθαρα τα πρόσωπα των δύο ανδρών, ωστόσο οι κινήσεις τους κατά τη διάρκεια του sex διακρίνονται, ενώ ο ήχος δεν έχει «πειραχτεί». 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το νησί, το αποκαλυπτικό βίντεο φέρεται ότι ανέβασε ο 40άρης πολιτικός σε μια κλειστή ιστοσελίδα-ομάδα gay.

Ωστόσο οι «ψίθυροι» που πληθαίνουν κάνουν λόγο για ενδεχόμενο είτε διαρροής του προσωπικού υλικού για λόγους ερωτικής αντιζηλίας είτε δημοσιοποίησής του από κάποιον από τους πολιτικούς αντιπάλους του, με σκοπό να βλάψει την καριέρα του.


Πάντως, το βίντεο με τις ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις έχει κάνει μέσα σε δύο εικοσιτετράωρα τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας ποικίλα σχόλια. Οι περισσότεροι πάντως λένε πως όσοι γνωρίζουν τον πολιτικό μπορούν με άνεση να καταλάβουν ότι είναι αυτός, παρά την τεχνική επεξεργασία που έχει υποστεί το οπτικοακουστικό υλικό!

Οπως ήταν αναμενόμενο, το θέμα συζητιέται ασταμάτητα στα «πηγαδάκια» της Χίου, με ντόπιους να αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα για το τι κάνει στην προσωπική του ζωή και, αντιθέτως, διατηρεί ένα αξιοπρεπές και χαμηλό προφίλ.

Ορισμένοι αναφέρουν πως όποιος διοχέτευσε το βίντεο ενδεχομένως να μην κάνει κακό μόνο στην καριέρα του 40χρονου, αλλά γενικότερα στη ζωή του.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ - espressonews

Πηγή: stoxos.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger