Στην πολυαναμενόμενη 20η Φλεβάρη, στο Eurogroup, στην επίσκεψη Μητσοτάκη στο Βερολίνο, στον Γιάνη Βαρουφάκη αλλά και στη δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ αναφέρθηκε ο Γιώργος Τράγκας στο πιο εκρηκτικό ραδιοφωνικό τρίωρο!

Όπως χαρακτηριστικά είπα στα Παραπολιτικά FM: «Φίλες και φίλοι η πανέμορφη και πολύπαθη χώρα μας κατευθύνεται προς μαύρη τρύπα του διαστήματος. 

Όλες οι πληροφορίες που έρχονται από τις γερμανοκρατούμενες Βρυξέλλες λένε ότι δεν θα υπάρξει συμφωνία και αξιολόγηση τον Φεβρουάριο. Χάνεται και το Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου. Η κυβέρνηση σκληραίνει και επιστρέφει στη γραμμή: ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΑ, ενώ οι Γερμανοί με αλαζονικό ύφος και υπεροψία υποδέχθηκαν τον Μητσοτάκη στο Βερολίνο και του είπαν ότι οι συμφωνίες πρέπει να ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ!

Το γερμανικό κατεστημένο και ειδικά το CDU προχωρεί σε ακόμα πιο βάναυση πολιτική συμπεριφορά απέναντι στην Ελλάδα, δείχνοντας έτσι στους ψηφοφόρους του ότι η ΑΠΟΙΚΙΑ, η ξεζουμισμένη αποικία θα παραμείνει υπόδουλη και με Τσίπρα και με Μητσοτάκη.

Η κυβέρνηση ψάχνει τρόπους και μεθόδους να μείνει στην εξουσία. Ο Μητσοτάκης αλλάζει επίσημα κοστούμια, ετοιμάζεται και έχει μία φάτσα ΦΡΑΠΑ. Κόντευε να λιώσει από χαρά δίπλα στη Μέρκελ και στο Σόιμπλε που τον πέρασαν στα τελικά λέγοντάς του: ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΗΠΕΔΟ και φυσικά μόνο για εμάς».

Βαρουφακιάδας συνέχεια…
Στη συνέχεια είπε: «Μου άρεσε χθες ο κος Βαρουφάκης που βγήκε στον αγαπητό και πολύ δυνατό Αντώνη Σρόιτερ. Δεν δίστασε, φώναξε: έκανα λάθος, έκανα λάθος, έκανα λάθη… απέτυχα, έχω ευθύνη, έφυγα για να μην υπογράψω το μνημόνιο… για μια ακόμη φορά ο Γιάνης με ένα ν τα έχωσε πάρα πολύ δυνατά στον Αλέξη του!

Φίλες και φίλοι, πρέπει να είμαστε όλοι ψύχραιμοι. Και πρέπει να είναι ψυχραιμότερο, πιο παραγωγικό και πιο ενωμένο το υπάρχον πολιτικό προσωπικό της χώρας. Ζούμε σε ένα τρελό κόσμο. Οι Γερμανοί έχουν απέναντί τους πλέον Αμερικανούς και Βρετανούς και όπως σημειώνεται σε πλήθος άρθρων, η Γερμανία είναι εκτός ισορροπίας τώρα στην προεκλογική τροχιά της, παρά την τεράστια οικονομική δύναμή της. 

Οι εξελίξεις για την κατεχόμενη και πολύπαθη πατρίδα μας κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πολύ δυσάρεστες ή τουλάχιστον όλα δείχνουν ότι θα περάσουμε μέρες αγωνίας. 

Οι εταίροι μας, οι δανειστές μας ανεβοκατεβάζουν τις ελληνικές κυβερνήσεις επί μνημονίου και τώρα παίζουν για μια ακόμη φορά ανάμεσα στον κο Τσίπρα που θέλει να μείνει στην εξουσία, εάν και θα τον βόλευε να φύγει τώρα με διψήφια εκλογικά νούμερα και με τον κο Μητσοτάκη που θέλει να πάρει την καρέκλα αλλά του λένε να είναι καλό παιδί, να μιλάει άπταιστα Γερμανικά και να μην έχει υπεραισιόδοξα σχέδια για τον ελληνικό λαό».

Πυρ, γυνή και… Γιουνγκ


Δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στο δράμα του Κιμ Γιονγκ Ουν: «Φίλες και φίλοι ολόκληρη η Βόρειος Κορέα, η χώρα του φίλου μου, αυτής της φάτσας, του  Κιμ Γιονγκ Ουν:, κλαίει και οδύρεται για τη δολοφονία του ετεροθαλή αδελφού του, που την είχε κάνει και βρισκόταν στη Μαλαισία. 

Δύο γυναίκες στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπουρ τον πλησίασαν και του ψιθύρισαν: δώρο από τον αδελφό σου… 

Πιστεύεται ότι είναι πράκτορες της Βόρειας Κορέας.

Ο Κιμ Γιονγκ Ναμ βρέθηκε να κρύβεται στη Μαλαισία μετά την εκτέλεση το Δεκέμβρη του 2013 του πανίσχυρου θείου του Γιανκγ Σον Τενγκ που ήταν θείος του τωρινού ηγέτη της Βορείου Κορέας και ο οποίος κατά λάθος έπεσε σε δεκάδες πεινασμένα σκυλιά, πίτμπουλ και ροντβάιλερ. 


Ο ετεροθαλής αδελφός είχε επιζήσει από μια άλλη απόπειρα δολοφονίας στο Μακάο το 2011. Έπεσε σε δυσμένεια όταν συνελήφθη να προσπαθεί να εισέλθει στην Ιαπωνία με πλαστά έγγραφα.

 Διερωτώμαι ποιος τον σκότωσε; Εσείς;»


ΠΗΓΗ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger