Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου του Μανώλη Κυπριανίδη. Για τις ελβετικές Αρχές, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατος προσδιορίζεται λίγα 24ωρα νωρίτερα.

Σαφείς απαντήσεις θα δοθούν από τον ιατροδικαστή, ενώ σε περίπτωση που αποδειχθεί η αυτοκτονία, το επόμενο κρίσιμο στάδιο είναι να βρεθεί τι οδήγησε τον Μανώλη Κυπριανίδη στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η Rolls - Royce και η βίλα του Ωνάση με τον θησαυρό

Το ζεύγος Κυπριανίδη – Φλέγγα κατοικούσε σε ένα από τα ωραιότερα διαμερίσματα της Αθήνας, στη λεωφόρο Αμαλίας απέναντι από τη Βουλή και με θέα τον Εθνικό κήπο.

 Παλιοί φίλοι του θυμούνται ότι ο Κυπριανίδης κυκλοφορούσε στις αρχές των 80s με Rolls – Royce και διέθετε πολυτελή θαλαμηγό, η οποία ανήκε στη σύζυγό του, ενώ συχνά επισκέπτονταν τη Μύκονο.


Το ζεύγος είχε έντονη κοσμική ζωή, ενώ μετά τον χωρισμό ο bon viveur Μανώλης Κυπριανίδης δεν ξαναπαντρεύτηκε. 

Στις μεγάλες σχέσεις του, εκτός από τη Μιμή Ντενίση, συγκαταλέγεται η αριστοκρατική Μαρσέλ Αντζελ που αργότερα παντρεύτηκε τον εφοπλιστή Κρίτωνα Λεντούδη.

Τα τελευταία χρόνια ο Μανώλης Κυπριανίδης είχε απομονωθεί στη βίλα- φρούριο (του Αριστοτέλη Ωνάση) στο Λαγονήσι. 

Στην περίφημη βίλα με την ιδιωτική μαρίνα, την οποία ο Ωνάσης είχε παραχωρήσει στον δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο, ο Κυπριανίδης «έκρυβε» ένα μικρό θησαυρό: μια τεράστια συλλογή έργων που ανήκαν στην ΑΓΕΤ Ηρακλής.

Μάλιστα υπερηφανευόταν στους λιγοστούς καλεσμένους του για τα έργα και για το μαύρο πιάνο με ουρά που όπως ο ίδιος ισχυριζόταν, ήταν αυτό που είχε αγοράσει ο Ωνάσης την εποχή της σχέσης του με την Κάλλας.


ΠΗΓΗ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger