Ο ακροδεξιός ηγέτης της Ολλανδίας, Γκέερτ Βίλντερς, είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο στις 4 Δεκεμβρίου 2015 ένα βίντεο με τίτλο «ένα μήνυμα για τους Τούρκους».

Στο βίντεο ο ηγέτης του κόμματος «Partij voor de Vrijheid» (Κόμμα για την Ελευθερία) απευθύνει ένα αυστηρό μήνυμα προς τους Τούρκους πολίτες λέγοντας ότι η χώρα τους δεν ανήκει στην Ευρώπη και ούτε θα γίνει ποτέ μέρος της.

Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ύστερα από το ξέσπασμα της ολλανδο-τουρκικής διπλωματικής κρίσης τα τελευταία 24ωρα.

Ο Γκέερτ Βίλντερς αναφέρει στο βίντεο διάρκειας ενός λεπτού, στο οποίο μιλάει αγγλικά:

«Σήμερα έχω ένα μήνυμα για τους Τούρκους. Η κυβέρνησή σας σάς κοροϊδεύει αφήνοντάς σας να πιστεύετε ότι μια ημέρα θα γίνεται μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Λοιπόν, ξεχάστε το! Δεν είστε Ευρωπαίοι και ποτέ δεν θα γίνετε. Ένα Ισλαμικό Κράτος όπως η Τουρκία δεν ανήκει στην Ευρώπη. Όλες οι αξίες της Ευρώπης, όπως η ελευθερία, δημοκρατία, ανθρώπινα δικαιώματα είναι ασυμβίβαστα με το Ισλάμ. Ούτε θέλουμε ελεύθερη βίζα για τους Τούρκους να ταξιδεύουν στην Ευρώπη. Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις που συμφωνούν με αυτό θα καταψηφιστούν και θα χάσουν την εξουσία από τους λαούς τους. Η Τουρκία ψήφισε τον Ερντογάν. Έναν επικίνδυνο ισλαμιστή που υψώνει το λάβαρο του Ισλάμ. Δεν θέλουμε περισσότερο αλλά λιγότερο Ισλάμ. Για αυτό Τουρκία μείνε μακριά μας. Δεν είσαι καλοδεχούμενη εδώ».

Δείτε το βίντεο:



πηγή
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger