Η έννοια της Γαίας ή του γεωκεντρικού συστήματος προσεγγίζεται μόνον αφαιρετικά όπως και η φιλοσοφική αντίληψη του Λόγου ή της διαίρεσης του Ενός. 

Οι αριθμοί της ουσίας (ενέργειας) εμφανίζονται ως κλασματικοί διαιρέτες της Μονάδας. Είναι δηλαδή κλασματικοί Λόγοι ή Ψυχές (πρώτοι αριθμοί)… ( 1/2, 1/3, 1/5, 1/7, 1/11, 1/13, 1/17) που εξέρχονται στην εκδήλωση από το εκρηκτικό γενητικό σημείο του «big bang» διαιρώντας τον ενιαίο κύκλο του Θεού* (π=3.14…) ως: υπερχορδές, υποσωματίδια, νουκλεόνια, άτομα, μόρια, μακρομόρια… που η θεοσοφία ονομάζει πεδία ή ακτίνες ...

Αναλυτικά περί γεωμαντείας εδώ...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger