Ζούσε σε ένα κουτί στη Φλόριντα. Όταν συνειδητοποίησε ότι τόσα χρόνια διατηρούσε λογαριασμό τραπέζης με χρήματα μέσα, άλλαξε όλη του η ζωή!

Μια ιστορία… σενάριο ταινίας! Ο άστεγος του παρακάτω βίντεο ζούσε επί χρόνια σε ένα κουτί στην Φλόριντα μέχρι που όλη η ζωή του άλλαξε χάρη σε έναν αστυνομικό.

Ο John Helinski αντιμετώπιζε πάντα οικονομικά προβλήματα και τα τελευταία τρία χρόνια δεν είχε άλλη επιλογή από το να είναι άστεγος και να ζει στο δρόμο. Στα 62 του χρόνια έγινε το θαύμα! Συνειδητοποίησε ότι είχε έναν ξεχασμένο τραπεζικό λογαριασμό, στον οποίο κάθε χρόνο τού έμπαινε επίδομα βοηθείας από το κράτος και σταδιακά μαζευόταν ένα γενναίο ποσό!

Ο Daniel McDonald τον πλησίασε κάποια στιγμή στον δρόμο και τον πήρε στο αστυνομικό τμήμα όταν εκεί ανακάλυψαν προς έκπληξη και των δύο ότι έχει λεφτά στην τράπεζα! «Η αστυνομία υπάρχει και για να βοηθά ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Έτσι, από την αρχή ήμουν πρόθυμος να βοηθήσω τον John και να τον κάνω να σταθεί και πάλι στα πόδια του», είπε ο αστυνομικός.

Και συνέχισε: «Χάρη στα λεφτά που έχει ο John στην τράπεζα θα μπορεί σε λίγο καιρό να έχει ένα σπιτάκι και δεν θα χρειαστεί να ξαναβγεί στον δρόμο και να ζητιανεύει για ένα πιάτο φαγητό. Με τη βοήθεια του κράτους, θα βρεθεί και μια δουλειά για αυτόν και σίγουρα το μέλλον του θα είναι αισιόδοξο».

Να που γίνονται και θαύματα! Δείτε το βίντεο με την ιστορία του John Helinski:






Πηγή: entypwsiako.com/newsone.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger