Αν και κατά διαστήματα έχουν διαρρεύσει πληροφορίες που έκαναν λόγο για σκέψεις από την πλευρά του Τούρκου παραγωγού, για να οργανώσει ένα νέο Survivor για τη νέα σεζόν, καθαρά με συμμετοχές από Ελλάδα και Τουρκία, φαίνεται ότι τα σχέδια αυτά παγώνουν.

Και μένει να διαπιστωθεί αν παγώνουν οριστικά και αμετάκλητα ή προσωρινά, μέχρι να... κάτσει η σκόνη από την ένταση που προκάλεσε η αψυχολόγητη κίνηση του Ακούν Ιλιτζαλί να απαιτήσει την προβολή των επεισοδίων για την ελληνοτουρκική φιλία ανήμερα της επετείου μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.




Η ενέργεια αυτή έφερε σε τρομερά δύσκολη θέση τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά και τον ΣΚΑΪ, που όμως αμφότεροι λόγω των συμβατικών τους υποχρεώσεων δεν μπορούσαν να το αποτρέψουν. Δεν σημαίνει, όμως, αυτό πως θα προκύψει νέο ελληνοτουρκικό Survivor, όπως γράφεται τα τελευταία 24ωρα στο διαδίκτυο.

Σίγουρο, όμως, πρέπει να θεωρείται πως και τη νέα τηλεοπτική σεζόν, θα προκύψουν ελληνοτουρκικές... εκπλήξεις, χωρίς κανένας να μπορεί να τις προδικάσει.


Πηγή: dokari.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger