Στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «ΑΤΙΑ και ναρκωτικά: Αναμνήσεις ενός πράκτορα της CIA», ο Τζιμ Φράνκλιν, ισχυρίζεται ότι συμμετείχε σε διάφορες επιχειρήσεις λαθρεμπορίου ναρκωτικών για λογαριασμό της Υπηρεσίας για 17 ολόκληρα χρόνια, πιο συγκεκριμένα από το 1972 έως το 1989.

Ο Φράνκλιν, ο οποίος τώρα ζει στη Βιρτζίνια, υποστηρίζει ότι έδωσε ο ίδιος οδηγίες απογείωσης/προσγείωσης σε περισσότερες από 800 πτήσεις «UFO» που χρησιμοποιούνταν, τα οποία τι ήταν;

Σύμφωνα με τον πρώην πράκτορα, πολεμικό αεροσκάφος σε σχήμα δίσκου που κατασκευάστηκε από την Canadian Avro Aircraft και εισήχθη στις ΗΠΑ το 1958.

Ο 91χρονος σήμερα πράκτορας, ισχυρίζεται ότι οι συνεργάτες της CIA χρησιμοποίησαν αυτά τα ασυνήθιστα οχήματα και μάλιστα φορούσαν κοστούμια αστροναυτών, έτσι ώστε οι μάρτυρες να βγάζουν ψεύτικα συμπεράσματα και να μην λαμβάνονται σοβαρά υπόψη.

«Ήταν πανέξυπνη ιδέα. Παίρναμε τα ναρκωτικά από το Μεξικό και τα πηγαίναμε στη Νεβάδα. Οι άνθρωποι που μας έβλεπαν θεωρούσαν ότι είμαστε εξωγήινοι. Ποτέ δεν συνειδητοποίησαν ότι επρόκειτο για μια παράνομη διακίνηση ναρκωτικών με την… υπογραφή της CIA.»

Οι εκτιμήσεις του Τζιμ Φράνκλιν τοποθετούν τη διακίνηση της CIA σε περισσότερους από 2000 τόνους κοκαΐνης, το μεγαλύτερο μέρος μέσω της περιβόητης «απαγορευμένης» Περιοχής 51.

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που η CIA κατηγορείται ότι συμμετέχει στο διεθνές εμπόριο ναρκωτικών, αλλά ο Φράνκλιν είναι ο πρώτος που δίνει τέτοια διάσταση στη θεωρία. Πάντως, το βιβλίο των 618 σελίδων περιέχει πολλές πληροφορίες όπως ημερομηνίες, διαδρομές πτήσεων και φορτωτικές.


Εκπρόσωπος της CIA αρνήθηκε να σχολιάσει το βιβλίο, χαρακτηρίζοντας τους ισχυρισμούς του συνταξιούχου πράκτορα ως «γελοίες φαντασιώσεις».

ΠΗΓΗ:thetoc.gr, crashonline.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger