Το βιβλίο : "Αποτυπώματα των Θεών" του Graham Hancock, αναφέρει:

 « Η  Μαθηματική πόλη του Teotihuacan δηλώνει ότι κατά τη στιγμή της ισημερίας μια σκιά περνάει κατά μήκος της όψης της πυραμίδας σε 66,6 δευτερόλεπτα».

Αυτός ο αριθμός 66.6 παρουσιάζει ενδιαφέρον από τις διαστάσεις που δίνονται στο βιβλίο, η βάση της πυραμίδας είναι 666 πόδια που ισούται με το ένα πόδι ως 13,2 ίντσες .
66.6 μπορεί να θεωρηθεί ως 6 + 6 +0,6 = 12,6 και τον ίδιο αριθμό που δόθηκε από την ιερή πόλη της Γκίζας των τριών κύριων πυραμίδων. Το 12,6 μπορεί επίσης να στρογγυλοποιηθεί, το οποίο με τη σειρά του δίνει τον αριθμό 13.

»Αναφερόμενος στο έργο χαρτογράφησης του Teotihuacán, ο René Millon (1973), η Aveni γράφει:« Όπως έδειξαν οι Millon (1973) και οι συνεργάτες του για το σχέδιο χαρτογράφησης του Teotihuacán, οι δρόμοι της αρχαίας ιερής πόλης ευθυγραμμίζονται σε μία από τις δύο κατευθύνσεις Βορρά-νότου προσανατολισμού 15 ° 28 ' ανατολικά του βορρά, το οποίο απεικονίζεται στο χάρτη του σχήματος 68 από την οδό των νεκρών και ανατολικός-δυτικός προσανατολισμός 16 ° 30' νότια της ανατολής ... Τα αρχαιολογικά στοιχεία δείχνουν ότι η απόκλιση της 1 ° από μια τέλεια ορθή γωνία μεταξύ των δύο δεν είναι πιθανόν τυχαία. 

Πολλά κτιριακά συγκροτήματα και οικιστικές ενώσεις στην πόλη ακολουθούν τον πρώτο προσανατολισμό, ενώ άλλοι υπακούουν στο δεύτερο ...

 Πηγή: Skywatchers του Αρχαίου Μεξικού, Anthony F. Aveni, Σελίδα 223. 

15 ° 28 'ανατολικά και 16 ° 30' νότια της ανατολής μπορεί να θεωρηθεί ως 1 + 5 + 2 + 8 = 16 και 1 + 6 + 3 = 10..16 + 10 = 26
 Τη Διέλευση 26.000 ετών του Ωρίωνα.
Η πυραμίδα του Teotihuacán της Μεγάλης Θάλασσας του Μεξικού στο Μεξικό είναι στα δεξιά της αντίθετης πλευράς της Πυραμίδας του Khufu στην Αίγυπτο. Όταν η τελευταία «ακτίνα» του φωτός του Ήλιου χτυπά στην κορυφή της Μεγάλης Πυραμίδας της Γκίζας, ακριβώς στη συγκεκριμένη στιγμή με συγχρονικότητα εκπέμπει τη πρώτη ακτίνα του ηλιακού φωτός στην κορυφή της πυραμίδας του Ήλιου στο Μεξικό του Teotihuacan.
Λέγεται ότι η Μεγάλη Πυραμίδα που καλύπτεται από γυαλισμένα σκεύη ασβεστόλιθου (Turo) και  έλαμπε σαν φάρος, καθώς τα καθαριστικά νερά του Teo θα έκαναν επίσης τη λάμψη της πόλης του Teo .

Αυτές οι δύο «λάμψεις» των Προγόνων μας που εμφανίζουν ένα μοναδικό «κλαδί ελιάς» της γνώσης, προσφέρουν ειρήνη και ηρεμία στη σοφία που στέκεται ενώπιον του θεού Ήλιου της Γης. [Αποκάλυψη 11: 4]


πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger