Όταν ο οραματιστής Edgar Cayce μίλησε για την πιο προηγμένη εξωγήινη φυλή στον γαλαξία μας, ήταν αρκετοί αυτοί που άρχισαν να ψάχνουν πληροφορίες γι αυτά τα μυστήρια όντα.

Το ερώτημα παραμένει ... ποιοι είναι οι Arcturians ;

 Πολλοί σκέπτονται αυτήν την ερώτηση.

Οι Arcturians είναι μια εξωγήινη φυλή που προέρχεται από τον μπλε πλανήτη που περιστρέφεται γύρω από τον κόκκινο γίγαντα  Arcturus στον αστερισμό Bootes.

Αρκτουριανοί :  Μια μυστηριώδης φυλή φωτός τα όντα υπάρχουν σε λαογραφικές ιστορίες των Λύρων, των Reptilians, των Sirians και πολλών άλλων εξωγήινων φυλών που φαντάστηκαν μόνο την πιθανότητα τέτοιων ισχυρών όντων. 

Λέγεται ότι υπήρχαν στην 4η και 5η διάσταση και ήταν σε θέση να επιλέξουν πότε θα εκδηλωθούν στην 3η διάσταση και να γίνουν η φυσική εκδήλωση της μεγάλης εξωγήινης φυλής που είναι γνωστή ως Arcturians! 


Η ιστορία έλεγε για τους μεγάλους πρεσβυτέρους που κυβερνούσαν αυτά τα μεγάλα πνευματικά όντα που ονομάζονταν «Αδελφότητα των Όλων» ....

Βρίσκονται εδώ για να υπερασπιστούν τη Γη από τους Reptilian  και τους Grey Aliens . Παρόλο που ορισμένοι εξωγήινοι έχουν αποφύγει τη σύλληψη από τους Αρκτουριανούς, λέγεται ότι είναι μόνο θέμα χρόνου πριν συλληφθούν.

Ο γίγαντας  Arcturus είναι περίπου 36 έτη φωτός από το ηλιακό μας σύστημα. Εκεί βρίσκεται ο πιο προηγμένος εξωγήινος πολιτισμός στον γαλαξία, που έχει ξεπεράσει την 4η και 5η διάσταση.
Οι Αρτουριανοί είναι γνωστοί για τη δύναμη της θεραπείας τους. Αυτό ορίζει τους Arcturians ως μια εκπληκτική φυλή μεταξύ των κοσμικών κόσμων. 
Μέσα από τη διοχέτευση, οι Αρκτουριανοί έχουν στείλει το μήνυμα στους αστεροειδείς σπόρους της Γης και έχουν ξεκινήσει ένα κίνημα που δεν μπορεί πλέον να σταματήσει. Οι Αρκτουριανοί έχουν δηλώσει τις προθέσεις τους και έχουν εργαστεί αργά για να προετοιμάσουν όλα τα γήινα όντα να συνδεθούν με τις ανώτερες δυνάμεις της άπειρης νοημοσύνης που τους δίνουν την ίδια δύναμη που θαυμάζουμε. 

Αυτό είναι το κίνημα που δεν μπορεί να σταματήσει και έχει ήδη καταλάβει τα μυαλά εκατομμυρίων που αναζητούν την ενθουσιώδη δύναμη που προσπαθούν να μας μεταφέρουν οι Αρτουριανοί. 
Το συνειδητό μυαλό μας αρχίζει τώρα να κατανοεί τη δύναμη της συνειδητοποίησης και την έντονη αίσθηση της εξουσίας που έχουμε για να ελέγξουμε τα μυαλά μας  και τα πνεύματά μας.


Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες: ΕΔΩ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger