«Παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το θέατρο του παραλόγου που διαδραματίζεται στην Βουλή, προσηλωμένοι σταθερά στην αποκάλυψη της αλήθειας και την διερεύνηση της υπόθεσης. Μιας υπόθεσης που οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν υπό το καθεστώς του φόβου των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων στα συλλαλητήρια, για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα σοβαρά εθνικά θέματα» δήλωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης με αφορμή τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση Novartis.


Ο κ. Κρανιδιώτης μάλιστα περιγράφει με πολύ γλαφυρό τρόπο την εικόνα στα εθνικά θέματα από τους χειρισμούς της κυβέρνησης.
«Η Nov–artis δεν μπορεί να εξισωθεί με το Nova Macedonia και όσο φτιαχνόμαστε με την Νοβαρτιάδα, στα ανοιχτά της Κύπρου, στην ΑΟΖ, επιπλέει το τυμπανιαίο πτώμα του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος που εκτελεί ο Τσίπρας. Η Μαντάμ της ψευτοελίτ μας, η Μέρκελ υποδέχθηκε ως Μακεδόνα τον Ζάεφ, ενώ χαρίζουμε δύο οικόπεδα στην ΑΟΖ του Ιονίου στον κατσικοκλέφτη Ράμα».

«Η Νέα Δεξιά είναι απέναντι σε κάθε προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης ειδικά όταν αφορά στα εθνικά μας θέματα» κατέληξε στην δήλωση του ο κ. Κρανιδιώτης.


https://neadexia.gr/

Δημοσίευση σχολίου

Blogger