Το περιστατικό συνέβη στο χωρίο Λουζίνο στην περιοχή Ομσκ της Σιβηρίας.
Ο άνδρας ήθελε να φυτέψει πατάτες στον κήπο του  για τη σύζυγό του.
Καθώς σκάλιζε το χώμα η τσάπα χτύπησε σε κάτι σκληρό. 
Έσκαψε με τα χέρια του και τότε αποκαλύφθηκε ένα ανθρώπινο κρανίο.Αμέσως μπήκε στο σπίτι και ζήτησε ασθμαίνων από την γυναίκα του να τον ακολουθήσει στον κήπο να δει τι είχε ανακαλύψει. Όταν εκείνη το είδε, εντελώς αδιάφορα του είπε να μη δίνει σημασία.

Τέρας ψυχραιμίας η 60χρονη τού εξομολογήθηκε ότι ήταν τα λείψανα του πρώτου συζύγου της, τον οποίο σκότωσε με τσεκούρι και τον έθαψε εκεί πριν από 20 χρόνια.


«Μην ανησυχείς, είναι ο πρώτος άντρας μου», είπε… σαν να μην συνέβη τίποτα η γυναίκα μετά την ανατριχιαστική ανακάλυψη στο σπίτι της στο Λουζίνο Ομσκ της Σιβηρίας

Η ίδια εξομολογήθηκε τη δολοφονία, πριν πει στον νέο της σύντροφο .

«Σε παρακαλώ αγάπη μου» του είπε ικετευτικά, «μην το πεις στην αστυνομία. Θάψε το πάλι και ξέχασε το. Συνέχισε να φυτεύεις πατάτες πιο δίπλα όμως»


Ωστόσο, εκείνος -θέλοντας να φυλάξει και τα νώτα του μην έχει την ίδια τύχη- δεν την άκουσε και απευθύνθηκε στις αρχές.

Το ανατριχιαστικό συμβάν έλαβε χώρα πριν από 21 χρόνια, όταν ο πρώτος της άντρας επέστρεψε στο σπίτι μεθυσμένος, καυγάδισαν και τη χτύπησε.

Τότε εκείνη τον χτήπησε με τσεκούρι, τον διαμέλισε και τον «φύτεψε» στον κήπο με τις πατάτες. Τότε είχε ισχυριστεί ότι έφυγε για δουλειά και δεν ξαναγύρισε ποτέ.

Η γυναίκα ομολόγησε και στις αρχές τη δολοφονία του συζύγου της και βρίσκεται αντιμέτωπη με διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα. Μάλιστα, έκανε και αναπαράσταση του διαμελισμού του συζύγου της.

Η αστυνομία έσπευσε στον κήπο του σπιτιού και βρήκε και άλλα οστά. Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν αναφέρεται, τέθηκε σε κατ΄ οίκον περιορισμό, ενόσω διαρκεί η έρευνα.

Η ποινή που αντιμετωπίζει εάν καταδικαστεί είναι 10 χρόνια φυλάκιση.

ΠΗΓΗ : crashonline.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger