Ο Ντιέγκο Μαραντόνα προσφέρει αμοιβή ύψους 10.000 δολαρίων για να εντοπίσει τον δημιουργό μιας φωνητικής ηχογράφησης που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και ανήγγειλε το θάνατό του, μετά την αδιαθεσία που ένιωσε την Τρίτη το βράδυ, κατά τη διάρκεια του δραματικού αγώνα της Αργεντινής με τη Νιγηρία.

«Έδωσα οδηγίες για την προσφορά των 300.000 πέσος στο πρόσωπο που θα παρέχει ακριβή και αξιόπιστα στοιχεία σχετικά με τον δημιουργό της συγκεκριμένης ηχογράφησης», δήλωσε στην εφημερίδα Clarin ο δικηγόρος του Μαραντόνα, Mατίας Μόρλα.

Σύμφωνα με τον Μόρλα, ο Μαραντόνα «είχε ανεβασμένη πίεση» στον αγώνα της Αγίας Πετρούπολης και «δεν είναι η πρώτη φορά, έτσι βλέπει και ζει ο Ντιέγκο τους αγώνες, όταν ήταν παίκτης και τώρα ως φίλαθλος», τόνισε.

Οι γιατροί πρότειναν στον 57χρονο Μαραντόνα «να ξεκουραστεί και να μην παραμείνει στο δεύτερο μισό του αγώνα. Αλλά το να ζητάς από τον Μαραντόνα να το πράξει είναι σαν να ζητάς από ένα παιδί να μην αγαπά τη μητέρα του», είπε χαρακτηριστικά ο Μόρλα.

Στις ηχογραφήσεις που αναφέρει ο Μαραντόνα, μια αρσενική φωνή με αργεντίνικη προφορά λέει ότι ο Μαραντόνα νοσηλεύτηκε και στη συνέχεια πέθανε από καρδιακή ανακοπή. Αυτό άκουσαν τα αδέλφια του και ανησύχησαν, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναταραχή και να τον αναζητούν, χωρίς αρχικά να μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί του. Έτσι ο Μαραντόνα αποφάσισε να ανακαλύψει τον... φαρσέρ και να τον οδηγήσει στη δικαιοσύνη.

πηγή: zougla.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger