Από τον Capt. Dave Bertrand, Ret.


Ο δημοσιογράφος κάνει μια χρονοβόρα έρευνα από το δικτυακό ιστότοπο Red Pill και The Goldwater και είναι πολύ λεπτομερής για το πώς ο Χουσεΐν Ομπάμα, ο James Comey, η Loretta Lynch, μαζί με πολλούς άλλους από το FBI. Υπάρχουν ακόμα υψηλού επιπέδου αφοσιωμένοι Κομμουνιστές στην κυβέρνηση, αλλά όταν έρθει η ώρα ... όλα θα φανερωθούν αμέσως. Η παρακάτω έκθεση είναι απόδειξη ... για το τι συμβαίνει.

Ολόκληρος ο εγκληματικός δεσμός μεταξύ του Ομπάμα, του Κλίντον, του Κομιέ , η Χεζμπολάχ και ο Πούτιν της Ρωσίας εμπλέκονται σε όλα, από τη διαπραγμάτευση ουρανίου One, τη διακίνηση όπλων, την εισαγωγή ναρκωτικών στις ΗΠΑ, τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και την προσπάθεια διάλυσης ολόκληρου του Κογκρέσου μέσω τακτικών εκβιασμών.

Θα καταλάβετε γιατί δεν συμβαίνει τίποτα, αλλά και θα καταλάβετε ότι το λεγόμενο "SWAMP" είναι μολυσμένο από τους κομμουνιστές εργάτες σε κάθε επίπεδο που μπορεί να φανταστεί κανείς. Η Αμερική απέφυγε μια σφαίρα πέρα ​​από κάθε φανταστική κλασική ταινία του Tom Clancy και αν είσαι Dem, διαβάζοντας αυτό ... θα καταλάβεις γιατί οι Dems πηγαίνουν μετά το Trump για να συνεχίσουν την προσπάθεια να καλύψουν το μεγαλύτερο σκάνδαλο και προδοσία που έχει δει ποτέ ο χρόνος ζωής μας από τους Dems.

Αφού διαβάσετε την αναφορά, θα δείτε ακριβώς πώς η διοίκηση Trump δημιουργεί έξυπνα την παγίδα για μια πλήρης εκτόξευση (IMO) μέχρι το Φεβρουάριο του 2019. Υπάρχουν τόσα πράγματα που συμβαίνουν πίσω από τη σκηνή, δεν θα δείτε τίποτα από αυτά, εκτός από εναλλακτικές πηγές ειδήσεων και θέσεις Q-Anon. Θα καταλάβετε πλήρως το παιχνίδι σκακιού που παίζεται για την κατάληψη των κομμουνιστικών συνεργείων και γιατί ο Άνσον λέει: "Εμπιστευθείτε τις συνεδρίες σχεδιασμού-εμπιστοσύνης".

Δεν υπάρχει αμφιβολία ... Ο Ομπάμα και η Χίλαρι θα συλληφθούν και είτε θα εξοριστούν από τη χώρα για να σταματήσουν τις πολιτικές αναταραχές είτε θα πρέπει να δικαστούν μαζί τους και πολλοί άλλοι στο στρατιωτικό δικαστήριο και να σταλούν στην GITMO.

Το GITMO βρίσκεται σε φάση ανακαίνισης για να φιλοξενήσει 4.000 αιχμάλωτες ... ..

Η φωνή του Internet υποδηλώνει ότι ο Μπιλ Κλίντον είναι έτοιμος να ανατρέψει τον εαυτό του από τη Χίλαρι και θα συνεργαστεί με εκείνους που διερευνούν αυτήν την εγκληματικότητα του αιώνα.

Ο Αουάν (ο πακιστανός) έχει κάνει μια συμφωνία επίλυσης και κρατά το σπίτι των καρτών στην παλάμη του. Ξέρει πού σώζονται όλα τα σώματα και φέρεται να παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις σχέσεις του με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα και τη Χεζμπολάχ ... επικαλύπτοντας τα χρήματα για δημοκράτες υψηλού επιπέδου και την κατασκοπεία του σε όλο το Κογκρέσο ως τεχνικός πληροφορικής με πρόσβαση στον υπολογιστή όλων στην Ουάσινγκτον DC

Η Debbie Wasserman Schultz (D-FL) είναι ένας μεγάλος συνωμότης και ήταν σε πάρτι το βράδυ πριν με τον Seth Rich. Την επόμενη μέρα δολοφονήθηκε για να στρέψει τα ηλεκτρονικά μηνύματα DNC στον Julian Assange (WikiLeaks).
Ο Ομπάμα είναι ο κύριος προδοσιακός ένοχος που συνεργάζεται στενά με τη Χεζμπολάχ και τους κομμουνιστές εργάτες μέσα στο Λευκό Οίκο και σε κάθε ομοσπονδιακή υπηρεσία. Η διαφθορά ήταν σχεδόν εκτός ελέγχου από τον Ομπάμα.

Λόγω του τι συμβαίνει είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ομπάμα αποφάσισε να προχωρήσει στην επίθεση με τον Eric Holder ως σχεδιαστή του και γιατί ο OFA τέθηκε σε λειτουργία για να στρατολογήσει (μέχρι στιγμής) πάνω από 30.000 ακτιβιστές (ANTIFA) για να δημιουργήσει ψεύτικα νέα, Σοβαρές επιθέσεις εναντίον των τρεχουσών πολιτικών και πιθανές επικείμενες πλαστές σημαίες.

Τόσο ο Ομπάμα όσο και η Κλίντον επισκέφθηκαν πρόσφατα τη Νέα Ζηλανδία (όχι ταυτόχρονα) για να δουν ακίνητα και να αποκτήσουν κάποιο είδος συμφωνίας με την κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας για να τα προστατεύσουν από την έκδοση, την οποία οι ΗΠΑ έχουν συνάψει με τη Νέα Ζηλανδία. Η προστασία τους θα μπορούσε εύκολα να χορηγηθεί εάν οι δύο έχουν λάβει διπλωματικό καθεστώς από τη Νέα Ζηλανδία.

Ο Ομπάμα ταξίδευε επίσης στην Ευρώπη ... ίσως για τον ίδιο λόγο (-α) ... καθώς και ο Comey και η Χίλαρι Κλίντον.

Εν τω μεταξύ ... οι διαιτητικοί δικαστές αντικαθίστανται σε εθνικό επίπεδο και το Ανώτατο Δικαστήριο δεν θα γίνει δημοκρατικό ασφαλές λιμάνι ενώ όλες οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες θα αναθεωρηθούν.

Ο αναπληρωτής Ρόζενσταϊν, ο FBI Peter Strzok, η Lisa Page και άλλοι θα διαπιστώσουν ότι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να γυρίσουν και να δώσουν καταστρεπτική μαρτυρία εναντίον του Ομπάμα και της Κλίντον πάνω στους δεσμούς τους με την τρομοκρατία.

ΕΑΝ ... οι ομάδες που έπληξαν το Κλίντον δεν τους φτάσουν πρώτα.




Μετάφραση: Συντακτική ομάδα Ιωκή

Δημοσίευση σχολίου

Blogger