ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ...OTI Μπροστά στο σύστημα ΗΑΑRΡ τα σύγχρονα όπλα είναι εντελώς πρωτόγονα...Κάποιοι πιστεύουν ότι αυτό που δεν βλέπουν/ακούνε/γεύονται/νιώθουν δεν υπάρχει κι όλας!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ!! 

Μπροστά στο σύστημα ΗΑΑRΡ τα σύγχρονα όπλα είναι εντελώς πρωτόγονα. Οι εργασίες εγκατάστασής του άρχισαν το 1995 και το 1998 μπήκε σε λειτουργία.
Το σχέδιο ΗΑΑRΡ μπορεί να εντοπίσει σε κάθε σημείο της γης κινούμενο αντικείμενο ύψους 1,5 μέτρου και διαμέτρου 10 εκατοστών. Λειτουργεί ανεξάρτητα από δορυφορικό δίκτυο, δίκτυο ραντάρ ή σόναρς και μπορεί να εντοπίζει υποβρύχια, πυραύλους Κρουζ και ανθρώπους. Ελέγχει το έδαφος σε πολύ μεγάλο βάθος για τον εντοπισμό υπογείων εγκαταστάσεων.
Το όλο σύστημα ΗΑΑRΡ σήμερα λειτουργεί ως εξής:
** Δημιουργεί στο άνω τμήμα της Ιονόσφαιρας μια περιοχή 48 χιλιομέτρων, από διεγερμένα σωματίδια (Ιονοσφαιρικό κάτοπτρο) που εστιάζει ισχυρές δέσμες ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Κατόπιν διασκορπίζει την ενέργεια που εστίασε σε άλλες περιοχές της Ιονόσφαιρας σχηματίζοντας μια ομπρέλα χιλιάδων χιλιομέτρων που σχεδόν καλύπτει όλη την Ιονόσφαιρα.  Ύστερα συλλαμβάνονται οι διάφορες μεταβολές από ειδικούς δέκτες και με πανίσχυρους ηλεκτρονικούς υπολογιστές επεξεργάζονται ταχύτατα τις συλλεγόμενες πληροφορίες και τις αξιολογούν. Λειτουργεί με μεγεθυντικούς φακούς και γι’ αυτό ονομάστηκε ιονοφαιρικό κάτοπτρο, το οποίο σύμφωνα με τις επιστημονικές απόψεις έχει τις εξής δυνατότητες: 
Οι Λειτουργία και οι Δυνατότητες του HAARP που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ
1) Δημιουργεί ηλεκτρομαγνητικό παλμό στην ατμόσφαιρα, μέχρι τώρα μόνο η πυρηνική έκρηξη τον δημιουργούσε, που εξουδετερώνει τις επικοινωνίες και τα ηλεκτρονικά συστήματα.
2) Αντικαθιστά τα συστήματα ραντάρ πέρα από τον ορίζοντα. Τομογραφικός έλεγχος πλανήτη αναλυόμενος από τους υπερυ-πολογιστές ΕΜΑSS και CRAY παρέχει πληροφορίες για υπόγει¬ες εγκαταστάσεις σε κάθε σημείο του πλανήτη.
3) Συλλέγει πληροφορίες, για πετρέλαιο, αέριο, μεταλλεύματα.
4) Εντοπίζει αεροσκάφη Στέλθ και πυραύλους Κρουζ που δεν εντοπίζονται από ραντάρ.
5) Λειτουργεί σαν ουράνια ασπίδα (Δυναμικός καθρέπτης) καταστροφής πυραύλων.
6) Εξουδετερώνει τα ηλεκτρονικά μέσα πληροφοριών του εχθρού και όχι των φιλίων δυνάμεων.
7) Έχει δημιουργηθεί ένας «Δυναμικός Καθρέπτης» δίνοντας την εικόνα μιας καθολικής ασπίδας Ηλεκτρομαγνητισμού, που καλύπτει όλη την γη.
8) Καταστρέφει τα ηλεκτρονικά μέσα πλοήγησης αεροσκαφών και πλοίων.
9) Ανιχνεύει τις πυρηνικές κεφαλές σε πτήση και ξεχωρίζει αυτές από τις συμβατικές ή εικονικές.
10) Εξακρίβωση πολλαπλών πυρηνικών κεφαλών.
11) Τροποποίηση κλιματολογικών συνθηκών (Κωδική ονομασία προγράμματος WISP και RADC) αποσύνθεση και αλλαγή κατεύθυνσης ηλιακού φωτός και χειρισμός αερίων μαζών της ατμόσφαιρας.
12) Σεισμικά όπλα δημιουργίας σεισμών (Κωδική ονομασία προγράμματος PRIME ARCUS), δραστηριοποίηση των ηφαιστείων του πλανήτη.
3) Πρόκληση πλημμυρών, παλιρροιών, τυφώνων κ.α. Ενέργειες που είναι γνωστές σαν κλιματολογικός πόλεμος.
Ο σεισμός προκαλείται με σταδιακή επιλεκτική θέρμανση και παροχή ποσοτήτων ενεργείας στα γνωστά ρήγματα ή άλλες περιοχές του φλοιού της γης ή σε κρατήρες ηφαιστείων, οπότε η απορροφόμενη ενέργεια εκτονώνεται και δημιουργεί σεισμική δόνηση των ρηγμάτων, είτε με ενεργοποίηση λειτουργίας των ηφαιστείων………..


ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ
Κ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ


πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Blogger