Ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, ο νομικός Τάκης Μπαλτάκος και ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Καμμένος, ίδρυσαν πολιτική πλατφόρμα καθαρά δεξιάς κατεύθυνσης, με στόχο να κλείσουν το πολιτικό κενό που αφήνει ο Πάνος Καμμένος και η δημοσκοπική «εξαέρωση» των ΑΝΕΛ, αλλά και η έλλειψη πολιτικής έκφρασης των δεξιών ψηφοφόρων στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη και στην γενικότερη πολιτική της ΝΔ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν πριν απο λίγο αναφέρουν, μεταξύ άλλων, πως σκοπός τους είναι η διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου Πατριωτικού Μετώπου, αλλά και να απομακρυνθεί από την εξουσία η αριστερή κυβέρνηση.

Επικεφαλής της πολιτικής πλατφόρμας που φιλοδοξεί να μετεξελιχθεί σε κόμμα που θα συνενώσει τα μικρότερα δεξιά κόμματα θα είναι κατ'αρχήν ο Δημήτρης Καμμένος και Γενικός Γραμματέας ο Τάκης Μπαλτάκος.Απευθύνονται, όπως αναφέρουν, σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το «Μακεδονία ξακουστή».

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνουμε σήμερα την πρόθεση μας για την ίδρυση ενός δεξιού κόμματος με περαιτέρω σκοπό την διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου Πατριωτικού Μετώπου, έτσι ώστε αφενός μεν να αποφευχθεί η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε Σλάβους, αφ’ ετέρου δε να απομακρυνθεί από την εξουσία η αριστερή κυβέρνηση, που όχι μόνο προχώρησε σε αυτή την ιεροσυλία, αλλά παράλληλα αποτελεί προφανή τροχοπέδη για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας. 

Πρόεδρος αυτού του πατριωτικού κόμματος θα είναι ο κ. Δημήτρης Καμμένος και Γενικός Γραμματέας ο κ. Τάκης Μπαλτάκος. 

Απευθυνόμαστε στους Έλληνες πατριώτες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που αντιτίθενται στην παράδοση  του ιερού ονόματος της Μακεδονίας. 
Απευθυνόμαστε σε αυτούς που δεν αποδέχονται τον εκφυλισμό της παιδείας και των πατροπαράδοτων αξιών, ηθών και εθίμων του Ελληνικού λαού.
Απευθυνόμαστε σε όσους επιθυμούν την αποκατάσταση του νόμου και της τάξης στην Χώρα, με αποφασιστική καταστολή της εγκληματικότητας. 
Απευθυνόμαστε σε όσους αποστρέφονται τις επιθέσεις κατά της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας.

Απευθυνόμαστε σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το ¨Μακεδονία ξακουστή.¨      

Και παρά δύναμιν τολμηταί .»


πηγή: pronews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger