Το ανθελληνικό καθεστώς που κυβερνά την πατρίδα μας καταρρέει. Περίμενε πως η παράδοση της Μακεδονίας θα την πέρναγε εύκολα, όπως έκανε με τα μνημόνια, τις συντάξεις  τους αντιεργατικούς νόμους, τον εποικισμό.

Βλέποντας ότι ο ελληνικός λαός έχει αποθέματα εθνικής αντίστασης μέσα του και δεν πρόκειται να χαριστεί σε προδότες μη αποδεχόμενος την παράδοση της Μακεδονίας στους Σλάβους, έβγαλε τον στρατό κατοχής τα ΜΑΤ τους πραιτοριανούς του, νεογενίτσαρους να σκορπίσουν τον φόβο στους Έλληνες. 

Ενεργοποίησε παράλληλα και τους παρακρατικούς αντίφα, δεξί χέρι του πολιτικού συστήματος και καλοπληρωμένους υπαλλήλους του Σόρος. Τα παρακάτω βίντεο είναι από τα χθεσινά συλλαλητήρια στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. 

Το μίσος των ΜΑΤ απέναντι σε ελληνικές σημαίες και σε όσους τις κρατούν απύθμενο! Σε δυο ειρηνικές διαδηλώσεις αναίτια χτυπούσαν τους πολίτες στο ψαχνό, τους κλωτσούσαν στο κεφάλι, και έριχναν χημικά. Τα βίντεο που αναρτούμε δείχνουν ξεκάθαρα,  όπως κανένα και πουθενά την πραγματική κατάσταση και ποιοι μας κυβερνούν. 

Τα δύο πρώτα από την Αθήνα και άλλα δύο από Θεσσαλονίκη. Ειδικά το πρώτο είναι συγκλονιστικό. 

Το καθεστώς καταρρέει και είναι αυτοί που φοβούνται στα αλήθεια. Αντίθετα οι Έλληνες συνεχίσουν σε όλη την Ελλάδα την αντίσταση και διαδηλώνουν παντού. Χανιά, Ηράκλειο, Σέρρες, Θήβα, Γιαννιτσά, Κοζάνη, Λάρισα 3η μηχανοκίνητη,  και άλλες περιοχές που μας διαφεύγουν προς στιγμήν.

Εμείς έχουμε στο DNA μας το έθνος και τον Αγώνα. Εσείς έχετε στο αίμα σας την προδοσία.
  
Αγώνας μέχρι δικαίωσης!  

πηγη:   koinosparanomastis.blogspot.com      

Δημοσίευση σχολίου

Blogger