"...Είδα την αιωνιότητα της ψυχής 
Έμοιαζε με πρόσωπο ανδρός από λευκό φως
Κι ολόγυρα απλωνόταν ο μοβ ουρανός..."

(Νικ. Αλ. Αργυρίου: "Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ")
Σήμερα κλείνουν 10 χρόνια από την δημιουργία αυτού του ιστότοπου! Όλα τα παρακάτω αφιερώνονται από όλη την συντακτική ομάδα Ιωκή στον δημιουργό του παρόντος blog, τον Νικ. Αλ. Αργυρίου και, σε όλους και όλες που ενημερώνονται από την παρούσα ιστοσελίδα....
".... Μόλις ξημέρωσε ο  γέρο-σαμάνος  γέμισε το μεταλλικό σκεύος με καθαρό  νερό και το έφερε στην αγκαλιά του, διοχετεύοντας όλη του την αγάπη προς αυτό. Το νερό δέχθηκε και αποθήκευσε τα κύματα της αγάπης του.
Κατόπιν ανασήκωσε με κλειστά μάτια τους δυο αγαπημένους του Λίθους και τους τοποθέτησε μέσα στο νερό.  

Αμέσως μετά ξάπλωσε  ακριβώς δίπλα από το μεταλλικό σκεύος για να αρχίσει μ μάτια κλειστά τον ταπεινό του διαλογισμό.Επικεντρώθηκε στην Συμπαντική έννοια της αγάπης, στέλνοντας κύματα αγάπης προς κάθε κατεύθυνση. Ζητούσε από το Θεό συγχώρεση για κάθε  αδικία που διέπραξε άθελά του.


Ενώ μέσα του επαναλάμβανε συνεχώς : " Αγαπώ όσους αδίκησα, όσους με αδίκησαν κι όσους μου έδωσαν απλόχερα την αγάπη τους".


Σταδιακά αποκόπηκε με οποιαδήποτε σκέψη κι άρχισε να ταξιδεύει στο αστρικό επίπεδο...

Περνούσαν εμπρός του διάφορα οράματα από το "θέατρο σκιών" της χθόνιας χοάνης, όπου πρωταγωνιστούσαν οι κατεστημένες ασπρόμαυρες μαριονέτες.

Άξαφνα, άνοιξε μια Ιόχρουν ενεργειακή Πύλη σαν ένα ελικοειδής τούνελ  και,  μια αόρατη δύναμη τον τράβηξε κι άρχισε να τον οδηγεί σ' ένα Πνευματικό Σύμπαν.


Φθάνοντας στο τέλος του τούνελ κοίταξε ψηλά τον Ιόχρουν συννεφιασμένο ορίζοντα.


 " Εκεί πάνω κάτι σχηματίζεται μέσα σε  Λευκό Φωτεινό περίγραμμα.  


Ξάφνου εμφανίζεται το σκίτσο ενός  ανδρικό πρόσωπο " από λευκό φως,  σκέφτηκε.


Έκπληκτος αναγνωρίζει το πρόσωπο του Φοίβου και απάντα με την σκέψη του στο αίνιγμα αυτό. 

Αστραπιαία η μορφή παίρνει ζωντανή υπόσταση και ο Απόλλων στέκεται ακίνητο με την ολόχρυση μακριά του κόμη δεξιά και στο μέσον του συννεφιασμένου κόκκινου ουρανού. 

Φοράει μια απλή μοβ στολή και, μια  πορφυρή χλαίνη που ανεμίζει στον ορίζοντα ...."( Νικ . Αλ. Αργυρίου: " Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ " )
Μετά το προηγούμενο απόσπασμα από τον "Κόκκινο κυνηγό", προσέξτε το παρακάτω αποκαλυπτικό βίντεο στην απαγορευμένη περιοχή των Δελφών:

Κασταλία Πηγή!!! Παρατηρήστε σ' αυτό το βίντεο μερικά παράξενα φαινόμενα!!!Παρατηρήστε καλά σ' αυτό το μοναδικό βίντεο  τουλάχιστον τα  εξής:

1. Αρχικά πριν μιλήσει ο ερευνητής ακούγεται κάτι σαν τη φωνή του  να ρωτά: ποια είσαι; και κατόπιν η εικόνα κάνει ζουμ ενώ στη κάμερα ΔΕΝ πατήθηκε το αντίστοιχο κουμπί να κάνει κάτι τέτοιο.Εμφανίζονται κατόπιν δυο λευκές μπάλες πίσω του ...μετά φαίνονται σαν πεταλούδες, αλλά εκείνη την στιγμή δεν ήταν..

2. Στο 9 δευτερόλεπτο ακούγεται ένας ήχος κάτι  σαν "φτέρνισμα" αλόγου.

3. Στο 31- 33 δευτερόλεπτο γίνεται αναδίπλωση της εικόνας πίσω δεξιά σαν να ανοίγει πύλη, χωρίς η κάμερα να έχει μετακινηθεί ούτε στο υλικό να έχει γίνει μοντάζ.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger