Ο Phil γεννήθηκε το 1947 και εργάστηκε για χρόνια στην αμερικανική κυβέρνηση. Εργάστηκε στον τομέα της πυρηνικής ιατρικής, ασχολήθηκε με το "Πείραμα της Φιλαδέλφειας", ενώ εργαζόταν για την κυβέρνηση στην οικοδόμηση υπόγειων στρατιωτικών βάσεων. 

Ο Phil αρχικά κρατούσε το στόμα του κλειστό για το έργο του, και τις γνώσεις του για τους εξωγήινους. Ωστόσο, μετά το θάνατο του πατέρα του το 1993 και τη δολοφονία του φίλου του Ron Rummell, ο Phil αποφάσισε να ρίξει φως σε μερικά από τα πιο αμφιλεγόμενα θέματα της ιστορίας: τους Aliens.

Alien Agenda

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ PHIL ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ALIENS ΤΟ 1944, ΤΟ 1954, ΤΟ 1962 ΚΑΙ ΤΟ 1979. Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ 1954 ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ GREY ALIENS.

16 συντριβές UFO πραγματοποιήθηκαν μεταξύ του 1947 και του 1952. Από τις συγκρούσεις, η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανέκτησε 117 Aliens σώματα, τέσσερα από τα οποία ήταν ζωντανά. Την άκρως μυστική αυτή υπόθεση χειρίστηκε  μια ειδική μονάδα του στρατού. Η μονάδα αυτή ονομάστηκε "Blue Berets" και ήταν μέρος του "Project Pounce".




Ο Phil Schneider πέθανε τον Ιανουάριο του 1996. Η επίσημη αιτία θανάτου ήταν αυτοκτονία, αλλά ούτε η αστυνομία ούτε οι ιατρικοί εξεταστές ολοκλήρωσαν την έρευνά τους...

Η παρακάτω συζήτηση στο ακόλουθο βίντεο που έγινε τον Μάιο του 1995, επτά μήνες πριν από το θάνατό του, πολλοί λένε ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε για τις μυστικές υπηρεσίες. 




Μετά το θάνατό του, εξαφανίστηκαν τα χειρόγραφα, οι φωτογραφίες και οι σημειώσεις του.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger