Πριν 8 χρόνια το 2011 αναχώρησαν από τον ψεύτικο αυτό κόσμο οι Νίκος Παπάζογλου και Μανώλης Ρασούλης. 
Οι εν λόγω καλλιτέχνες το 1984 κυκλοφόρησαν από τη LYRA το δίσκο: “Χαράτσι”, που προκάλεσε αίσθηση και, κυρίως, αγαπήθηκε πολύ.
Το “Χαράτσι” ήταν ο πρώτος προσωπικός δίσκος του Νίκου Παπάζογλου με τον ίδιο να ερμηνεύει όλα τα τραγούδια του δίσκου
και παράλληλα να υπογράφει και τη δημιουργία τους (σε όλα εκτός από δύο).
Σε αυτό το δίσκο υπάρχει το προφητικό τραγούδι : Υδροχόος


Στίχοι: Μανώλης Ρασούλης
Μουσική: Βάσω Αλαγιάννη

Πρώτη εκτέλεση: Νίκος Παπάζογλου:"Μπαίνουμε στον Υδροχόο
και θ' ανάψουνε φωτιές
οι καιροί νερό θα φέρουν
έτσι λεν' αυτοί που ξέρουν

κι όμως θα καούν καρδιές...."

Η εποχή εκείνη σηματοδοτεί πράγματι την είσοδο μας στην εποχή του Υδροχόου και, αστρολογικά όπως σήμερα ο Δίας ήταν στον Τοξότη. 

Κάτι που ο Ρασούλης το ήξερε άγνωστο πως, γιατί οι παραπάνω στίχοι το δηλώνουν ξεκάθαρα.

Μια λεπτομερή ανάλυση για το σημαντικό αυτό θέμα έχει ήδη εδώ και καιρό δημοσιευτεί: ΕΔΩΔεν είναι τυχαίο ότι σήμερα καίγονται καρδιές μέσα από νεροποντές, πλημμύρες και φωτιές...!

Το θέατρο της ζωής μας κυριευμένο από το σκοτάδι αναζητά την ασπίδα του Μ. Αλέξανδρου, γιατί είναι το κλειδί στην Νέα Εποχή του Υδροχόου και στην εξέλιξη του ανθρωπίνου είδους!!!  
Μια ζωή σαν σε φυλακή με μόνη φωτεινή πυξίδα μας το όνομα της Μακεδονίας  μέσα στον σύγχρονο μεσαίωνα της αμάθειας και της παραπλάνησης..!!

Όμως κι αυτή η  μεγάλη προσπάθεια τους με τους αεροψεκασμούς, τα δηλητήρια, τους ιούς, την τρομοκρατία, για να σταματήσουν την εξέλιξη του ανθρώπου θα πέσει στο κενό...


Η ματαιοδοξία της ολιγαρχίας

Για το λόγο αυτό ένας εκπληκτικά ενεργός ήλιος χτυπά το πλανήτη μέσω των ηλιακών ανέμων. 
Σταδιακά τρεις σημαντικές ηλιακές καταιγίδες από ολόκληρη αυτή την δραστηριότητα των τελευταίων ετών, όπου και συνεχίζεται, θα φέρουν αλλαγές που δεν τις περιμένουμε σε πολλά επίπεδα...!

Ενδεικτικά μια πρόσφατη εικόνα του ήλιου φαίνεται στο παρακάτω βίντεο:Πως επηρεάζουν τα ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα αυτά την ανθρώπινη συνείδηση και το DNA;

Εδώ και περίπου ένα μήνα η  NASA προειδοποιεί ότι:
 Μια πανίσχυρη ηλιακή καταιγίδα, δέκα φορές πιο ισχυρή από οποιαδήποτε έχει καταγραφεί στη σύγχρονη εποχή, εκτιμάται ότι είχε πλήξει τη Γη πριν περίπου 2.600 χρόνια. 

Αυτό που δεν σας λένε είναι ότι τα συγκεκριμένα σωματίδια αλληλεπιδρούν διαφορετικά με τα όντα που ζουν στη γη, αλλά το πλέον σημαντικό είναι πως τελικά επηρεάζουν την εξέλιξη του πλανήτη. 

Και προμηνύουν αυτό που έρχεται...
Ηρεμήστε τώρα και απολαύστε τον Ήχο του ήλιου:Συνεχίζεται...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger