Η φωτο είναι από άλλα «τραβήγματα» του δημοσιογράφου


Είχαμε κάποιες εβδομάδες να ξανασυναντηθούμε με τις διωκτικές αρχές ασφαλείας και τα κείμενα όργανα της τάξεως. Πιστεύαμε ότι θα έκαναν μία ανάπαυλα πριν από τις εκλογές αλλά διαψευστήκαμε. Ήταν 18.50, απόγευμα Σαββάτου. 

Κατευθυνόμουν προς το λούνα πάρκ της Πεντέλης, για να παίξω με τις δύο μου κόρες, σαν «παιδί»κι εγώ σε μια ελεύθερη ώρα ανάπαυλας. Πίστευα ότι τουλάχιστον αυτές τις ώρες, δεν θα αντιμετώπιζα πρόβλημα . Μέχρι την ώρα που είδα στον καθρέπτη του αυτοκινήτου που οδηγούσα, τους φάρους του περιπολικού της Αμέσου Δράσεως.

Σταμάτησα δεξιά, σαν νομοταγής πολίτης. Επέδειξα ταυτότητα και δίπλωμα και ρώτησα εάν είμαι εντάξει.


-Είμαι καθαρός;

-Είστε καθαρός, μου απαντάει ο ένας από τους δύο αστυνομικούς, αμεσοδρασίτες.

-Όχι, υπάρχει κάτι και πρέπει να μας ακολουθήσετε, στο Α.Τ Πεντέλης, μου απάντησε με αυστηρό τόνο, καθαρά υπηρεσιακό, ο δεύτερος αστυνομικός.

«Ξεθάφτηκε» μια απόφαση του 2014. Συνελήφθην. Έγινε έκθεση συλλήψεως και με προφορική εντολή εισαγγελέως, αφέθηκα ελεύθερος, μετά από 2 ώρες.

Υ.Γ1 : Καθ όλη την διάρκεια της κράτησης, οι αστυνομικοί, ήταν απόλυτα υπηρεσιακοί, εφάρμοσαν το γράμμα του νόμου και ήταν αξιοπρεπέστατοι, με επικεφαλής τον  κύριο υπαστυνόμο της Ασφάλειας.

Υ.Γ2: Ο εισαγγελέας Παναγόπουλος, εισαγγελέας υπηρεσίας, εφάρμοσε νομιμότατα, το κείμενο άρθρο της Ποινικής Δικονομίας όπως προβλέπεται από τον νόμο, τον οποίον και ευχαριστώ δημόσια που έπραξε χωρίς κανέναν επηρεασμό το καθήκον του. 

ΥΓ3: Η προσαγωγή έγινε για μία τροχονομική παράβαση, η οποία και εξακριβώθηκε και κατεγράφη. 

Υ.Γ4: Άντε τώρα εγώ να πιστέψω ότι όλα έγιναν τυχαία. Θέλω να το πιστέψω. Αλλά, να το πιστέψω; Τι να πρωτοπιστέψω, ο χριστιανός; 

Καλή αυριανή εύχομαι και καλό βόλι. Και στις 7 το απόγευμα της Κυριακής, διαδικτυακή εκπομπή. Θεού θέλοντος, καιρού επιτρέποντος και αρχών ασφαλείας υπό απλώς επιβλέπουσα συμπεριφορά.

Λέτε ο «δυσλεκτικός» πρωθυπουργός και τα όργανά του, της Γεροβασίλως και του «πουτ δε κοτ ντάουν» αρχηγού της ΕΛΑΣ, να θέλουν τίποτα πιο «γρήγορες» απ αυτές που έχουν «φάει»; Θα δείξει.


Σ.Σ.ΧΠΗΓΗ:   makeleio.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger