Ήταν θέμα χρόνου…

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Ένας Ιρακινός 27 ετών, που φέρεται ως μέλος του Ισλαμικού Κράτους συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία στην Αθήνα, σε εκτέλεση ευρωπαϊκού εντάλματος των γερμανικών αρχών για τρομοκρατία.

Η σύλληψη επιβεβαιώνεται από την ΕΛ.ΑΣ με την διευκρίνηση ότι δεν υπάρχει σε βάρος του καμία κατηγορία στην Ελλάδα.




Συγκεκριμένα ο 27χρονος, εντοπίστηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στην Αθήνα, από το κινητό του τηλέφωνο, με βάση τα στοιχεία που είχαν δώσει οι γερμανικές αρχές στις αστυνομίες των άλλων ευρωπαϊκών χωρών και συνελήφθη πριν από 15 μέρες.

Μετά την σύλληψή του κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την έκδοσή του στην Γερμανία.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα σε γερμανικά μέσα και το Euronews, ο Ιρακινός είναι υπόδικος στη Γερμανία για εγκλήματα πολέμου, ενώ αυτό τον καιρό δικάζεται και η Γερμανίδα σύζυγός του, με την κατηγορία ότι άφησε ένα 5χρονο κορίτσι Γεζίντι να πεθάνει από τη δίψα.

Ο 27χρονος κατηγορείται από την γερμανική δικαιοσύνη ότι αγόρασε (από παζάρι) το κοριτσάκι Γεζίντι και τη μητέρα του, τις οποίες κρατούσαν μαζί με την γυναίκα του αιχμάλωτες, ενώ ζούσαν στη Μοσούλη του Ιράκ το 2015.

Τι μπορεί κανείς να σχολιάσει για αυτές του τις πράξεις;

Όταν οι πατριώτες υποστηρίζουν ότι με την πολιτική ανοιχτών συνόρων έρχεται στη χώρα μας «κάθε καρυδιάς καρύδι» οι…«προοδευτικοί» αριστεροί τους αποκαλούν ρατσιστές και ισλαμοφοβικούς. Τι έχουν να πουν όμως για αυτή την είδηση;

Το παραπάνω περιστατικό, είναι το πρώτο (επίσημο) που αφορά σύλληψη μέλους του ISIS στη χώρα μας, το οποίο έπαιρνε και…επίδομα, αφού όπως λέει στην Ελλάδα δεν είχε βρεθεί εις βάρος του καμία κατηγορία.

Η συγκεκριμένη υπόθεση θυμίζει εκείνη του υψηλόβαθμου τζιχαντιστή του ISIS, ο οποίος είχε συλληφθεί στην Ουγγαρία, έχοντας πριν πραγματοποιήσει τρία ταξίδια στο Βέλγιο με τα χαρτιά που έλαβε από την Ελλάδα!!!

Οι αρχές της Ουγγαρίας ανέφεραν πως τον Μάρτιο του 2015 άνδρες υπό τις εντολές του αποκεφάλισαν ή έκαψαν ζωντανούς κοντά στους 44 ανθρώπους στο χωριό Μαμπούζα στην πόλη Χομς, ενώ υποπτεύοταν πως έλαβε μέρος και σε ακόμη μια αιματχυσία.

Ποιος ξέρει πόσοι τρομοκράτες, μέλη του ISIS, έχουν περάσει στη χώρα μας λαμβάνοντας επιδόματα από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πόσοι ακόμη θα έρθουν τώρα που…έφτιαξε ο καιρός;

Θυμηθείτε μάλιστα τις δηλώσεις που δείχνουν πως οι μουσουλμάνοι οι οποίοι βρίσκονται στη χώρα μας, είναι έτοιμοι για όλα…



Ο ΣΥΡΙΖΑ εξ αρχής είχε δηλώσει τις θέσεις του στο μεταναστευτικό, αλλά η πλειοψηφία προτίμησε τις απατηλές υποσχέσεις του «Go back madame Merkel» και της κατάργησης του ΕΝΦΙΑ, αντί της λογικής που επέβαλλε να μην εκλεγεί η αριστερά στη χώρα.





Τα σχόλια δικά σας.



Δημοσίευση σχολίου

Blogger