Ο Αλ. Τσίπρας εξετάζει, αν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείµενες εθνικές εκλογές είναι κάτω από το όριο του 23%, δηλαδή κάτω από την επίδοση του κόµµατος στις κάλπες για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την παραίτησή του στη διάθεση των οργάνων της Κουµουνδούρου.


Το απόγευµα της περασµένης Κυριακής, οπότε και συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη στην Κουµουνδούρου µε τη συµµετοχή κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης και του κόµµατος, µε σκοπό να προετοιµάσει το έδαφος για την πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, έριξε στο τραπέζι το σενάριο της «παραίτησής» του, προκειµένου να αποφύγει εγκαίρως την εκδήλωση επιθετικών κινήσεων προς το πρόσωπό του.

Η κίνηση αυτή του πρωθυπουργού ήταν µονόδροµος, καθώς οι πληροφορίες που είχαν φτάσει στην Κουµουνδούρου δεν άφηναν κανένα περιθώριο αισιοδοξίας σε σχέση µε το αποτέλεσµα της κάλπης των ευρωεκλογών και ο ίδιος έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες του πριν οι εσωκοµµατικοί του αντίπαλοι τον στήσουν στον τοίχο, σύμφωνα με τα parapolitika.gr.


Δηλαδή, η περίφηµη οµάδα των «53+», µε άτυπο ηγέτη τον Ευκλ. Τσακαλώτο, καθώς και το αποκαλούµενο ιστορικό ιερατείο του κόµµατος, που εκπροσωπείται από την τριανδρία των Ν. Βούτση, Π. Σκουρλέτη και Ν. Φίλη.



πηγή: crashonline.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger