Δεν υπάρχει νεκρό μωρό στη Μόρια από τη φωτιά κι αυτό προκύπτει από όλα τα επίσημα μέχρι στιγμής στοιχεία... Αν τελικά είναι έτσι τα πράγματα τότε γεννιούνται ερωτηματικιά για τις χθεσινές διαρροές περί του αντιθέτου και φυσικά από που προήλθαν αυτές οι πληροφορίες.






Αν ήταν απλά δηλαδή μια παρεξήγηση ή σκόπιμη ψευδής διοχέτευση είναι κάτι που πρέπει να ερευνηθεί από τις αρμόδιες Υπηρεσιές. Και δεν λέμε αρχές γιατί θεωρούμε ότι αν ισχύει το δεύτερο (σκοπιμότητα) τότε δεν είναι διόλου απίθανη εμπλοκή ξένης δύναμης...

Η πραγματική ΕΊΔΗΣΗ λοιπόν είναι η εξής:

Η γυναίκα που τελικά έχασε τη ζωή της πανικόβλητη άνοιξε το παράθυρο προσπαθώντας να γλιτώσει εκείνη και το μωρό της. Το πλήθος την προέτρεψε να πετάξει το μωρό για να το σώσει, όπως και έκανε. Η απόφαση αυτή στάθηκε σωτήρια για το βρέφος που τελικά είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο η γυναίκα δεν πρόλαβε να βγει από τον οικίσκο, εγκλωβίστηκε και απανθρακώθηκε.

Οι συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να βγάλουν την άτυχη γυναίκα από το κοντέινερ και τη μετέφεραν με μια κουβέρτα. Εκείνη την ώρα, στο σημείο βρισκόταν αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο και οι πρόσφυγες άνοιξαν την πόρτα του ΙΧ του και έβαλαν μέσα την απανθρακωμένη μητέρα!

Ο αστυνομικός σε σοκ τη μετέφερε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης αλλά ήταν πλέον αργά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αξιωματικός είναι σοκαρισμένος και βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.


πηγή: stoxos.gr


loading...
Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger