Πολύ δύσκολες ώρες ... Σκηνές ΓΑΖΑΣ στην Μόρια...

Από το ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης συνολικά εννέα άνδρες, έξι γυναίκες και δύο παιδιά, εκ των οποίων το ένα βρέφος.

Η πλειονότητα των τραυματιών έχει ορθοπαιδικά τραύματα και αναπνευστικά προβλήματα. Κανείς από τους τραυματίες δεν διατρέχει κίνδυνο και αναμένεται να λάβουν εξιτήριο εντός των προσεχών ημερών" αναφέρει. Ενώ διευκρινίζει ότι μεταφέρθηκε με επιβατικό αυτοκίνητο, απανθρακωμένο πτώμα γυναίκας, το οποίο βρίσκεται στο νεκροτομείο του νοσοκομείου.


Τουρκικός δάχτυλος πιστεύουν πολλά στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και της ΕΛΑΣ ότι κρύβεται  πίσω από τον εξαγριωμένο όχλο στην Μόρια...

Ο πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστών Βορείου Αιγαίου ανέφερε ότι οι ίδιοι οι πρόσφυγες έβαλαν φωτιά για να μην αλλάξουν οικίσκους. 


Επιτέθηκαν στα πυροσβεστικά, στην αστυνομία και έβαλαν και φωτιά! 



Αυτοί που το έκαναν πως αντιμετωπίζονται από τις ελληνικές αρχές; Συνελήφθησαν για να απελαθούν ή θα μείνουν ατιμώρητοι ;






Όχημα και πυροσβέστες δέχτηκαν σφοδρή επίθεση από τον όχλο. 


Οργή μέσα σ' ένα βίντεο και εκμεταλλευόμενοι την τραγωδία Ισλαμιστές φωνάζουν:  «Αλλάχου Ακμπάρ» 





Ο ΑΝΤ1 προέβαλε ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της έντασης στη Μόρια. Στο βίντεο διακρίνεται πολύς όχλος, εμφανώς αναστατωμένος να έχει σκαρφαλώσει σε ένα καμένο κοντέινερ, μερικοί παρατηρούμε να καλύπτουν με κουβέρτα ένα άτομο. 
Ένας μάλιστα από αυτούς κρατάει απελπισμένος το κεφάλι του. 




Σήμερα, Δευτέρα, στις 10:30 το πρωί, ο Πρωθυπουργός έχει συγκαλέσει συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου με θέμα έκτακτα μέτρα για το προσφυγικό.
loading...
Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger