Ο γνωστός Ισραηλινός δημοσιογράφος Amichai Stein αναφέρει στο λογαριασμό του στο twitter πως ανώτερος Αμερικανός αξιωματούχος του δήλωσε ότι οι ΗΠΑ αποσύνδεσε την Τουρκία από το σύστημα ISR, (Intelligence, Surveillance & Reconnaissance). 


Πρόκειται για ένα κοινό δίκτυο πληροφοριών και επιτήρησης, το οποίο παρέχει διαρκή, έγκαιρη και έγκυρη εικόνα των τεκταινομένων στην περιοχή ενδιαφέροντος. 
Δηλαδή η Τουρκία είναι εκτός από το κοινό σύστημα που συντονίζει τις κοινές επιχειρήσεις μεταξύ συμμαχικών χωρών και, οι ΗΠΑ δεν μοιράζονται πλέον με την Τουρκία πληροφορίες και δεδομένα επιτήρησης και αναγνώρισης από το Κοινό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων.





loading...
Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger