Στο  Ευαγγέλιο, υπάρχει μια φράση από τον Ιησού: «Δεν είμαι από αυτόν τον κόσμο...»

Πολύ συχνά από την εξέταση των ζωγραφικών έργων των ζωγράφων των τελευταίων αιώνων παρατηρούμε σοκαριστικές και μυστηριώδεις λεπτομέρειες :



Το βάπτισμα του Χριστού (Aert De Gelder), ζωγραφισμένο το 1710, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, να δείχνει ένα UFO πάνω από τον Ιησού. Στην πραγματικότητα, στην εικόνα, ο Ιωάννης ο Βαπτιστής είναι με τον Ιησού Χριστό στον ποταμό Ιορδάνη, πάνω από αυτούς υπάρχει ένα αντικείμενο που στέλνει μια ακτίνα φωτός στον Ιησού και τον Βαπτιστή. Το εν λόγω αντικείμενο, ωστόσο, δεν είναι ο Ήλιος, αλλά μοιάζει με ένα μεγάλο διαστημόπλοιο που στέλνει μια τεράστια δέσμη φωτός και στους δύο για να τους φωτίσει. Το εν λόγω αντικείμενο δεν μπορεί να είναι ο ήλιος, γιατί φαίνεται μεταλλικό και έχει σχήμα πολύ παρόμοιο με εκείνο ενός ιπτάμενου  κυκλικού και φωτεινού δίσκου.



 Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger