Δυστυχώς πλέον το πολιτικό χάλι μας μήπως δεν έχει τέλος... ;
Είναι αναγκαίο σε κάθε περίπτωση η δικαιοσύνη να έχει το λόγο.

Διεθνής καταζητούμενος αν δυνατόν καταγγέλλει αδήλωτη Εταιρεία υπουργού στον Παναμά και κανείς από το πολιτικό προσωπικό της χώρας δεν αντιδρά...

Αιτία για όλη αυτή την πολιτική παρακμή είναι τα Μνημόνια που ψήφισαν οι πολιτικοί του τόπου μας...;
Το καλύτερο στην περίπτωση αυτή θα ήταν ο κύριος Κώστας Καραμανλή να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα στοιχεία αυτά που έχουν δημοσιευθεί... Εμείς αδυνατούμε να τα πιστέψουμε...:


Ο π. πράκτορας ΕΥΠ Εμμ. ΑΘ. Χατζησάββας προ διμήνου σχετικώς με την απίστευτη καταγγελία αυτή, πέρα των ανωτέρων εγγράφων δημοσίευσε και το παρακάτω βίντεο:





Μάλιστα ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ της εφημερίδας : ΜΑΚΕΛΕΙΟ, όπως βλέπουμε παρακάτω παρουσίασε το εν λόγω θέμα ζητώντας από τον Κώστα Καραμανλή να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα στοιχεία αυτά που έχουν δημοσιευθεί:






ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ:


 Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger