ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ....





Πριν λίγες μέρες δημοσιεύσαμε μεταξύ άλλων το παρακάτω βίντεο:


Το φαινόμενο στο βίντεο αυτό έλαβε χώρα στις 12/9/2019 από τις 06:36 π.μ  έως τις 06:47 π.μ στον ισθμό της Κορίνθου.
Παρατηρούμε  πως το περίεργο σύννεφο αλλάζει σταδιακά σχηματισμούς παίρνοντας μορφές ΑΤΙΑ .


Το thesecretrealtruth.blogspot δημοσίευσε χθες την παρακάτω εικόνα από την ευρύτερη περιοχή του Δρεπάνου Αργολίδας. 





Με βάση τα άνωθεν  παραθέτουμε προς προβληματισμό μια συνοπτική εκτίμηση...

Αν ανατρέξετε στο google.com/maps για να κάνετε μέτρηση στην απόστασης από το θολωτό τάφο του Ατρέως έως την ευρύτερη περιοχή του Δρεπάνου και της Ασίνης  θα διαπιστώσετε ότι:

Η συνολική απόσταση είναι περίπου  23 χιλιόμετρα και, το μέσον περίπου αυτής της αποστάσεως πέφτει στον ιερό ναό  Αγίας Τριάδος Αργολίδος.



Στην συνέχεια ας σκεφτούμε πως γεωδαιτικά αυτό το τμήμα έχει προς τα πάνω τον Κορινθιακό κόλπο και προς τα κάτω τον Αργολικό κόλπο. 

Το τελευταίο δίμηνο έγιναν διάφορες εμφανίσεις ΑΤΙΑ από τον Ισθμό μέχρι τον Αργολικό κόλπο. Κατ' εκτίμηση οι εμφανίσεις αυτές είναι σαν να προμηνύουν διάφορα περίεργα καιρικά και σεισμικά  φαινόμενα.

 Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger