Έγινε μια απίστευτη είσοδο στο Κρεμλίνο με τον Υπολοχαγό της Εσωτερικής Ασφάλειας να υποδεικνύει σε δυο περίεργα ντυμένα πρόσωπα να σηκώσουν τα φορέματα τους, για έλεγχο ασφάλειας. Φυσικά και σκέφτηκε ότι φορούν επέκταση των ποδιών, αλλά όπως μπορείτε να δείτε δεν υπάρχει επέκταση. 
Στη συνέχεια, ο συνταγματάρχης της FSB τον πλησίασε και του είπε ότι έχουν πλήρη άδεια να εισέλθουν στο Κρεμλίνο και ότι δεν απαιτείται  περαιτέρω έλεγχος. 

Δείτε το βίντεο:



ΠΗΓΗ


Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!! ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ; Αλλά μήπως είναι ρομπότ; Μήπως... Δεν ξέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν τις ταινίες που βλέπουμε και ακόμα καλύτερα!!! Απίστευτο!!! Αν και οι κινήσεις τους δε θυμίζουν ρομπότ... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως όμως είναι μοντέλα; Δε ξέρω αν υπάρχουν τόσο ψηλές... ... και πόσες είναι μ' αυτό το ύψος... Ή εξωγήινες τελικώς; Χα Ποιος ξέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή