Να αδειάσουν τα Επιτελεία από το πλεονάζον προσωπικό και να ενισχυθούν οι μάχιμες υπηρεσίες, ζητούσε στις 31/7/2019  με έγγραφο του προς όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης.

Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο  έγγραφο, που είχε δημοσιεύει το Katechaki, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. έκανε αναφορά ότι στα Επιτελεία αρκετών Διευθύνσεων έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να υπάρχει πλεονάζον προσωπικό, αρκετά πάνω μάλιστα από τις οργανικές θέσεις που έχουν προβλεφθεί.

 Όπως χαρακτηριστικά σημείωνε ο αντιστράτηγος Καραμαλάκης, «αυτό επηρεάζει αρνητικά την ομαλή λειτουργία, την απόδοση και την εν γένει εικόνα των Υπηρεσιών, προκαλεί δυσμενή σχόλια και λειτουργεί ανασταλτικά στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την ενίσχυση της υπηρεσιακής δυναμικής και αποτελεσματικότητας του Σώματος και κατ’ επέκταση για την αναβάθμιση του επιπέδου προστασίας και εξυπηρέτησης των πολιτών».

Μάλιστα, ζητούσε να γίνει καταγραφή και να του αποσταλούν τα στοιχεία οργανικής, υπάρχουσας και παρούσας δύναμης των Επιτελείων, καθώς επίσης και ονομαστικές καταστάσεις με στοιχεία προσωπικού και τα καθήκοντα που επιτελεί.

Ως εδώ άριστα έπραξε ο αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης. 

Ωστόσο το σημερινό φύλλο της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» (Αρ. φυλ: 1.478. σ. 4)  «ΜΑΚΕΛΕΙΟ», προς μεγάλη μας έκπληξη, καταγγέλλει κωμικοτραγικές περιπτώσεις βολέματος που προκαλούν μεγάλο... σοκ, όπου έχουν να κάνουν πέραν των άλλων και με την σύζυγο του αρχηγού της ΕΛΑΣ:



Αληθεύουν όσα η εν λόγω εφημερίδα αναφέρει πως η σύζυγος του αρχηγού από Διοικητής της Τουριστικής Αστυνομίας Ηρακλείου πήρε  «μεταγραφή» στην ΕΥΠ, όπως κι ο ξάδερφος της Όλγας Κεφαλογιάννη μεταπήδησε στην ίδια υπηρεσία ...;;;

Δηλαδή, από την μια ο αρχηγός της ΕΛΑΣ ζήτησε να αδειάσουν τα Επιτελεία από το πλεονάζον προσωπικό και να ενισχυθούν οι μάχιμες υπηρεσίες και, από την άλλη έγιναν οι προαναφερθείσες μεταθέσεις στην ΕΥΠ...;;;

Πάντως, επικοινωνήσαμε με την εφημερίδα: «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» κι όπως μας διαβεβαίωσαν διαθέτουν στοιχεία για όλα αυτές τις κωμικοτραγικές καταγγελίες... 


Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger