Ένας γρίφος για γερούς λύτες  είναι ο ακροβάτης, ο ευφυής ανήρ που ενεργεί με αντιστρόφως ανάλογα ποσά στην αιθερική ραφή του Νου!
Υποσυνείδητες επιδράσεις και αξιώματα αριθμητικής στην τροχιά της γης!

Εμφάνιση στην ΑΘΗΝΑ με γεωγραφική θέση τον ανοιξιάτικο λόφο!



Καθώς λοιπόν φθάνει η ώρα της ευθύνης ας μην ξεχνάμε πως ο Έλλην επέζησε γιατί τραγουδούσε την νίκη...! 
Και σαν έξυπνος νικητής πάντα έδινε αντί να πάρει!
Θυμηθείτε τον μύθο των Ατρειδών και τους Βασιλικούς τάφους!
Τώρα θα χτίσεις το αύριο που θέλεις γιατί τελειώνουν τα γινόμενα κι αρχίζουν οι διαιρέσεις. 
Οι ανήθικοι νόμοι είναι η αλαζονεία που προηγείται της πτώσεως.
Το χαρτονόμισμα, οι εγκληματικοί χαρακτήρες που σαν κερδοσκοπική οργάνωση ενεργούν κατά της εκκλησίας. 
Οθωμανικός ζυγός, εμφύλιος σπαραγμός, μαύρη Ευρώπη, συλλήψεις, φυλακίσεις, εκτελέσεις, πράξεις μίσους και, περιμένοντας κάτι να συμβεί μετά τα κόκκινα φεγγάρια. 

Μια συνηθισμένη πραγματικότητα που σκοτώνει και καθιστά άβουλο τον πολεμιστή. Είναι τα ανύπαρκτα ρούχα του βασιλιά μέσα από γάμους που βρωμάνε συμφέρον και συγκαλυμμένη πορνεία.

Ο εχθρός ρίχνει το πρώτο του εχθρικό χαρτί δίνοντας την ευκαιρία στον Τούρκο  να επιτεθεί προς την θαλασσοειδή Στρογγυλή. Όμως η φανέρωση αυτή κάνει κάποιους να  γελούν σαρκαστικά.

Το χρήμα και ο φθόνος πάνε μαζί.

Να φοβάσαι τον θάνατο και να σέβεσαι τον ύπνο των Ελλήνων, γιατί η Ελλάς θα σβηστεί από τον χάρτη για να σηκωθεί στον αέρα!

Τούτος ο τάφος είναι η σωτηρία του κόσμου!

Τα δεδομένα της ζωής συχνά αλλάζουν!

Μηνύματα πέφτουν σαν ψιλόβροχο από Ηλιακό σκάφος προς συγκεκριμένους αποδέκτες στο χωροχρόνο και, τους λένε για τα τρία φρούρια που πέφτουν και το Νέο Κάστρο που θα εμφανισθεί!




Είναι η  επιστροφή του Οδυσσέα μετά το τέλος του πολέμου! 

Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη για να ανυψωθούν οι ξεχασμένοι και οι καταδιωγμένοι και να γευτούν την γοητεία της Άνοιξης!














Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger