Στο βίντεο που ακολουθεί ο Vladimir Kvatkov με τη δημόσια εικόνα του συνταγματάρχης της Γενικής Διεύθυνσης Πληροφοριών του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας, κάνει αρκετούς ενοχλητικούς ισχυρισμούς που δεν μπορούν να βρεθούν σε επίσημες αναφορές ή ανακοινώσεις στη Ρωσία. 

Με λίγα λόγια, επικεντρώνεται  στα εξής σημεία:

«1. Δεν υπάρχει πανδημία, είναι ψέμα.

2. Ο πανικός γύρω από τους κοροναϊούς πρέπει να εξεταστεί υπό το πρίσμα της λειτουργίας των παγκόσμιων δυνάμεων: θρησκευτικών, πολιτικών, οικονομικών,  και εθνικών.

3. Η πανδημία, η οποία δεν υπάρχει, είναι μια παγκόσμια ειδική στρατηγική  πράξη. 

Είναι μια άσκηση  ελέγχου πίσω από το παρασκήνιο, με στόχο να αποκτηθεί ο πλήρης έλεγχος της ανθρωπότητας. Αυτό είναι το υπόβαθρο για την εμφάνιση κοροναϊών. 
Ο κόσμος των παρασκηνίων, ειδικά ο οικονομικός, αποσκοπεί στη μείωση του πληθυσμού της γης.  Σύμφωνα με αυτούς (που την δημιούργησαν) είμαστε πάρα πολλοί πάνω στον πλανήτη, θα πρέπει να υπάρχουν το πολύ 100 εκατομμύρια και οι περισσότεροι να είναι υπάλληλοι, το μέγιστο που θα μπορούσαμε να φτάσουμε είναι το ένα δισεκατομμύριο, γι' αυτό και συνδέεται άμεσα και με την οικονομική κρίση που θα ακολουθήσει.


Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εμφάνιση του κορωναϊού και η οικονομική κρίση που ακολουθεί είναι άρρηκτα συνδεδεμένες.

Αναγκάσουν τον κόσμο να μην κινείται και να παραδώσει τις πολιτικές του ελευθερίες με πολιτικά μέσα το οποίο πρακτικά είναι αδύνατο. Υπάρχουν διάφορα συντάγματα και ο κόσμος έχει συνηθίσει σε ορισμένα πολιτικά δικαιώματα και πιστεύει ότι αυτό θα κρατήσει για πάντα.

Η πρώτη προσπάθεια περιορισμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001 ... 
Μετά από αυτό ανακοινώθηκε ένας παγκόσμιος αγώνας κατά της τρομοκρατίας ».


Αναφέρει επίσης ότι η παραποίηση, πως τα αεροσκάφη τότε ήταν «τηλεκατευθυνόμενα» ενώ και η επίθεση στο Πεντάγωνο ήταν «fake» αφού δεν υπήρχε ούτε αεροσκάφος ούτε συντρίμμια ούτε αποδείξεις.

Επιπλέον ισχυρίζεται ότι η  πανδημία αυτή έχει εφευρεθεί. 

Αναφέροντας ότι : « Μπροστά στα 7.5 δισεκατομμύρια κατοίκων στον πλανήτη τα θύματα είναι ελάχιστα, αν και φυσικά λυπόμαστε για κάθε ανθρώπινο θύμα.»

Μάλιστα όπως επισημαίνει ο ιός δημιουργήθηκε για να λύσει «τέσσερα ζητήματα»:

1. Θρησκευτικά: Μειώνοντας τον παγκόσμιο πληθυσμό
2. Πολιτικά: Απεμπόληση των πολιτικών ελευθεριών

3 Οικονομικά: «Σπάζοντας» τις χρηματιστηριακές φούσκες.

4. Και να χτυπηθούν οι βασικοί γεωπολιτικοί αντίπαλοι των ΗΠΑ, δηλαδή η δυτική Ευρώπη και η Κίνα.


Ο συνταγματάρχης θεωρεί ότι η Ρωσία δεν αποτελεί οικονομικό αντίπαλο των ΗΠΑ.

Δείτε το βίντεο: 



Για ελληνικούς υπότιτλους: Υπότιτλοι-ρυθμίσεις-υπότιτλοι-αυτόματη μετάφραση-ελληνικά


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΠΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ
Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger