Ο γνωστός δημοσιογράφος Γ. Τράγκας σε σημερινό άρθρο του συμβουλεύει την κυβέρνηση να προσέχει, διότι εκπρόσωπός της επιχείρησε να διαψεύσει τις πληροφορίες του Προέδρου Τραμπ, του κου Πομπέο και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, υπερασπιζόμενος τον  Πρόεδρο του ΠΟΥ και τους Κινέζους. 

Ο Τράγκας μέσα από την γνωστή ραδιοφωνική του εκπομπή στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ενημέρωνε τον πρωθυπουργό ότι: 

«...Ο κος Γκέιτς που σας έδωσε συγχαρητήρια για τις κινήσεις σας στην Ελλάδα, έχει επενδύσει χρήματα σε 7 φαρμακοβιομηχανίες που ψάχνουν για το εμβόλιο. Για την ακρίβεια, δίνει χρήματα – χορηγίες από το αφορολόγητο ίδρυμά του, σε βιομηχανίες στις οποίες έχει μεγάλα ποσοστά μετοχών. Το ίδιο κάνει και ο κος Σόρος....»

Επιπλέον ο επιτυχημένος δημοσιογράφος στο εν λόγω άρθρο του αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: 


«... Επιβεβαιώθηκαν όλες οι πληροφορίες που σας έδινα για τις ευθύνες του Πεκίνου και του ΠΟΥ για τον κορονοϊό που ξέφυγε από το κρατικό εργαστήριο ιολογίας της Γιουχάν που ελέγχουν οι κινεζικές ένοπλες δυνάμεις. Υπάρχουν ήδη, αποκαλυπτικές και διασταυρωμένες πληροφορίες των Αμερικανών βρετανικών υπηρεσιών για τις ευθύνες των Κινέζων. 

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είχε δώσει πιστοποιητικό ασφαλείας επιπέδου 4, στο εργαστήριο της Γιουχάν, για να δουλεύει πάνω σε επικίνδυνους ιούς. Τα επόμενα 24ωρα θα αρχίσει μεγάλη αντεπίθεση του Αμερικανού Προέδρου, με πλήθος αποκαλύψεων. Ήδη – οι εγκυρότερες αμερικανικές εφημερίδες- η WASHIGTON POST και οι TIMES της Νέας Υόρκης, φωτίζουν σκοτεινές πτυχές της παρασκηνιακής συνεργασίας των Κινέζων, του Αιθίοπα Προέδρου του ΠΟΥ και ορισμένων οικονομικών παραγόντων, όπως ο  Μπιλ  Γκέιτς...»

Όλα τα προηγούμενα έρχονται να επιβεβαιώσουν μια σειρά από αποκαλύψεις που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, όπως την παρακάτω θεωρία: 

 Η μελέτη του ιδρύματος Ροκφέλερ για τον ιό που θα χτύπαγε το 2012..!!


Σας παραθέτουμε τα κυριότερα σημεία της Μελέτης του ιδρύματος Ροκφέλερ...» Scenarios for the Future of Technology and International Development».
Η μελέτη συντάχθηκε από το Rockefeller Foundation and Global Business Network τον Μάιο τού 2010…

Στο κεφάλαιο «Lock Step» που είναι μια κατάσταση που ο ένας ακολουθεί τον άλλο με τον ίδιο βηματισμό… που έχει τις ίδιες απόψεις με τον άλλο… χωρίς να ρωτάει το γιατί…
Στο συγκεκριμένο κεφάλαιο γίνεται μια ανάλυση και πρόβλεψη για τον τρόπο αντιμετώπισης και τις συνέπειες του νέου ιού…
Από μια γρήγορη ανάλυση,  αυτό που προκύπτει είναι ότι πρόκειται για μια υπόθεση εργασίας, με αρκετές παραδοχές και υπερβολές σε ότι αφορά τον πληθυσμό που θα πληγεί και τα θύματα.
Υπάρχει μια ομοιότητα των αναφερομένων στην μελέτη σχετικά με τον πανικό που έχει ήδη προκληθεί και στα μέτρα καταστολής, στον περιορισμό των ατομικών ελευθεριών που δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα, που έχουν ήδη επιβληθεί.


Σας παραθέτουμε πιο κάτω χαρακτηριστικά αποσπάσματα της μελέτης…


In 2012, the pandemic that the world had been anticipating for years finally hit. Unlike 2009’s H1N1, this new influenza strain – originating from wild geese – was extremely virulent and deadly.
Even the most pandemic-prepared nations were quickly
overwhelmed when the virus streaked around the world, infecting nearly 20 percent of the global population and killing 8 million in just seven months, the majority of them healthy young adults.
The pandemic also had a deadly effect on economies: international mobility of both people and goods screeched to a halt, debilitating industries like tourism and breaking global supply chains.
But even in developed countries, containment was a challenge. The United States’ initial policy of «strongly discouraging» citizens from flying proved deadly in its leniency, accelerating the spread of the virus not just within the U.S. but across borders.
However, a few countries did fare better – China in particular.
The Chinese government’s quick imposition and enforcement of mandatory quarantine for all citizens, as well as its instant and near-hermetic sealing off of all borders, saved millions of lives, stopping the spread of the virus far earlier than in other countries and enabling a swifter post- pandemic recovery.

China’s government was not the only one that took extreme measures to protect its citizens from risk and exposure.

During the pandemic, national leaders around the world flexed their authority and imposed airtight rules and restrictions, from the mandatory wearing of face masks to body-temperature checks at the entries to communal spaces like train stations and supermarkets. Even after the pandemic faded, this more authoritarian control and oversight of citizens and their activities stuck and even intensified. In order to protect themselves from the spread of increasingly global problems – from pandemics and transnational terrorism to environmental crises and rising poverty – leaders around the world took a firmer grip on power. At first, the notion of a more controlled world gained wide acceptance and approval. Citizens willingly gave up some of their sovereignty – and their privacy – to more paternalistic states in exchange for greater safety and stability.

Όλη η μελέτη εδώ :

http://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller%20Foundation.pdf


Το σενάριο λοιπόν αυτό επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει οι Αμερικανικές και οι Βρετανικές υπηρεσίες για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον αδιάφανο και σκοτεινό Πρόεδρό του, για τις ευθύνες των Κινέζων και το ρόλο που παίζει ο κος Μπιλ Γκέιτς και τα ιδρύματα Κλίντον και Σόρος.

Συγκεκριμένα, η έγκριτη WASHIGTON POST αποκάλυψε, ότι οι Κινέζοι έκαναν πειράματα με κορονοϊούς, 12 χλμ από το κέντρο της Γιουχάν, στο κρατικό εργαστήριο ιολογίας, που έχει διευθύντρια Κινέζα στρατηγό ιολόγο και εποπτεύεται από τον Κινεζικό στρατό. 
Μάλιστα ο κος Τραμπ, ήδη διέκοψε τη χρηματοδότηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για καθυστέρηση πληροφοριών και παρασκηνιακό παιχνίδι του κου Γκεμπρεγέσους με το Πεκίνο και δύο βασικούς χρηματοδότες του που είναι το ίδρυμα Μπιλ Γκέιτς και το ίδρυμα Μπιλ Κλίντον.

Όταν βγήκε ο Donald Trump και είπε ότι γνωρίζουμε από πού ήρθε ο κορονοϊός, μέσα σε δυο ώρες ο Bill Gates παραιτήθηκε από την microsoft, όπως και πολλοί άλλοι Co, δηλαδή πρόεδροι εταιριών παραιτήθηκαν αυτόν τον καιρό.

Η έρευνα των αμερικανικών και βρετανικών υπηρεσιών, όπως έχει αναφερθεί από τον Γ. Τράγκα, θα φτάσει μέχρι το τέλος. 
Θεωρείται βέβαιο κατά την εκτίμηση του δημοσιογράφου, ότι υπήρξε συνεννόηση μεταξύ του Πρόεδρου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Μπιλ Γκέιτς, να καθυστερήσει η έλευση πληροφοριών για τον ιό, για να πουληθούν ευρύτατα τα εμβόλια, που παράγει αυτός ο υπέρμαχος και υπερασπιστής της παγκόσμιας υγείας, Μπιλ Γκέιτς.


Αυτό που έρχεται στην Ελλάδα θα είναι μεγαλύτερο από εκείνο που ήρθε με τα μνημόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν χθες, τα στελέχη της Goldman Sachs εκτιμούν ότι θα υπάρξει ένα ιστορικό σοκ στην παγκόσμια οικονομία. Σε τηλεδιάσκεψη που έγινε, επισημάνθηκε πως θα υπάρξουν δημοσιονομικά και νομισματικά μέτρα. 
Η ύφεση στις ΗΠΑ θα φτάσει το 6,2% και στην ευρωζώνη το 9%. 
Η σοβαρότερη ύφεση θα έρθει στην Ιταλία. 
Η ανεργία θα εκτοξευτεί στις ΗΠΑ στο 15%, ενώ στην Ισπανία στο 20%.

Ήδη, ο γνωστός κος Τόμσεν, όλοι τον ξέρουμε, πρόβλεψε ότι η Ελλάδα θα χτυπηθεί ιδιαίτερα σκληρά. Τόσο ο ίδιος, όσο και το ΔΝΤ εκτιμούν ότι θα έχουμε 10% ύφεση, έκρηξη ανεργίας στο 22,3% και επιδείνωση της βιωσιμότητας του χρέους.

Το μήνα Μάρτιο, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι ανήλθαν σε 1.071.000 άτομα σύμφωνα με στοιχεία του ΟΑΕΔ. Εκτιμάται ότι μαζί με τους μη εγγεγραμμένους αγγίζουν το 1.500.000.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, σε αναστολή λειτουργία βρίσκονται 206.000 εταιρίες στην Ελλάδα. Οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων που τελούν υπό αναστολή λειτουργίας είναι 1.063.000. Εκτιμάται ότι πάνω από 230.000 θα είναι οι νέοι άνεργοι και μία στις 4 ή 5 επιχειρήσεις δεν θα μπορέσει να επαναλειτουργήσει. 

Αυτό που έρχεται στην Ελλάδα θα είναι μεγαλύτερο από εκείνο που ήρθε με τα μνημόνια.  Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger